.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    бременна на 14 !? :( :(
    Guest

Бременна на 14 !??????

като ми свърши цикъла и на следващия ден с приятеля ми правихме секс..преди това му бих 4екии и му лапах и тои свърши в устата ми и след 5-6 минути си го вкара и се ебахме ..след това свърши по лицето ми.. Когато не съм в овулация и когато не е свършил в меен не може да е станал гафа нали !? моля ви успокоите ме
    Хора които ще се подиграват моля да не пишат... моля за компетентни мнения благодаря ви предварително
    CoRrEctEd bY aB-uSeR

Не би трябвало да има проблем. Ама като не знаеш какви са последствията защо правиш секс не ми е ясно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

vsi4kite se nadqvate na tazi ovulaciq...spored men tq ne e vuob6te nadejdno uspokoenie,no ako ne e svur6il v teb za6to izob6to se pritesnqva6.spokoino ne si bremenna
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Няма причина да си бременна, но все пак мисли преди да правиш глупости. На 14 си все пак.....според мен не е редно изопщо да правиш секс, а какво остава и да си бременна....

и според мен не си бременна. но тва не пре4и да ти кажа 4е си безумно глупава

Град
    Плевен ..
    Айде мила аз ще те посъветвам Не съм сигурна дали тука или в друга категория ли е там кво е си има тема "Сексуалната ни култура", ако обичаш прочети я и ще ти стане ясно на 14 години все още не можеш да си триеш задника /сори/, а секс ми правиш!
    П.П. Не си бременна дишкай спокойно ..

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    3 Неща ... Капути, Противозачатъчни, Тестове!!! 1000 теми "Бременна ли съм?" Ами като си бременна праиш аборт хаха Ама преди да питаш или да се чукаш казваш " Иване/Мартине и т.н. Слагаи гумата или си на сухо"хаха

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    3 Неща ... Капути, Противозачатъчни, Тестове!!! 1000 теми "Бременна ли съм?" Ами като си бременна праиш аборт хаха Ама преди да питаш или да се чукаш казваш " Иване/Мартине и т.н. Слагаи гумата или си на сухо"хаха
    Подкрепям с 2 ръце стига с тиа теми по-добре взимай мерки за да не се чудиш после!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Абе,ква е тая мания с тия сексове без презервативи беее.......набождаш гумата и ае.....кво е тва баце,сяка втора тема "вкара ми го,извади ми го,бременна ли съм?"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато не е свършил в теб не си бременна.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Абе,ква е тая мания с тия сексове без презервативи беее.......набождаш гумата и ае.....кво е тва баце,сяка втора тема "вкара ми го,извади ми го,бременна ли съм?"
    Ами децата се чудят вече кво да правят.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Оффф..отчайвам се вече...Лапе още ама секс тръгнала да прави то нали сега е модерно още на 10 да ви отварят та ти май леко си закъсняла,а По темата има тестове,за бременост съжалявам ама аз оракул още не съм станала,за да зная дали ще си имаш бебе или не!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Не си бременна. Ако искате и на 10 се проебете, но поне ползвайте предпазни средства Сексът върви ръка за ръка както с удоволствието така и с отговорноста.

Re: Бременна на 14 !??????

Цитирай Първоначално написано от бременна на 14 !? :( :(
    като ми свърши цикъла и на следващия ден с приятеля ми правихме секс..преди това му бих 4екии и му лапах и тои свърши в устата ми и след 5-6 минути си го вкара и се ебахме ..след това свърши по лицето ми.. Когато не съм в овулация и когато не е свършил в меен не може да е станал гафа нали !? моля ви успокоите ме
    Хора които ще се подиграват моля да не пишат... моля за компетентни мнения благодаря ви предварително
    kwo da ti kaja .. mngo oe kofti da ti pojelaq da si bremenna, che da ti doide akula ... prosto takiva raboti ne e hubavo da pojelavahs, no kdue si trugnala ma ouuuu na 14 ne zanesh dali ti se pikae ili ne a6 se ebesh .. sigurno i pichut ti e na 12 .. kak moje da ste tolkova prosti be lapetii
    CoRrEctEd bY aB-uSeR

Град
    пред компютъра :)
    не си бременна ама следващия път едно презервативче няма да ви навреди

Не съм такъв човек просто един млад психопат с повечко свободно време! Ти ме подценяваш! Нарани чуствата ми! Засрами се! Аххх тиии!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Айде мила аз ще те посъветвам Не съм сигурна дали тука или в друга категория ли е там кво е си има тема "Сексуалната ни култура", ако обичаш прочети я и ще ти стане ясно на 14 години все още не можеш да си триеш задника /сори/, а секс ми правиш!
    П.П. Не си бременна дишкай спокойно ..
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    sperma maloletno

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ами децата се чудят вече кво да правят.
    Try ear sex...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    vsi4kite se nadqvate na tazi ovulaciq...spored men tq ne e vuob6te nadejdno uspokoenie,no ako ne e svur6il v teb za6to izob6to se pritesnqva6.spokoino ne si bremenna
    Еми надяваме се на нея, защото все пак, за да стане бебе трябва да има годна за това яйцеклетка и церквиална слуз налице. А това става само по време на овулация. Ти все едно отричаш противозачатъчния ефект на ОК.

Град
    kadeto iskam
    Ъ-Ъ-Ъ-Ъ че ти на тая твойта възраст праиш ли разлика от това дали ти се ебе или просто ти са пикай а за въпроса ти - освен че СИ БРЕМЕННА си и малоумна мноооооооооооооооооо

Не си бременна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Вземи си тест за бременност най-добре!

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    леле колко си противна, всички простотии ги написа обаче ЕБАХМЕ го намали да не се вижда бягай далече дете и не говори глупости

Craig David-Walking Away

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз бих те посъетвала следващия път да пишеш малко по-възпитано
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си