- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна на 14 !??????
като ми свърши цикъла и на следващия ден с приятеля ми правихме секс..преди това му бих 4екии и му лапах и тои свърши в устата ми и след 5-6 минути си го вкара и се ебахме ..след това свърши по лицето ми.. Когато не съм в овулация и когато не е свършил в меен не може да е станал гафа нали !? моля ви успокоите ме![]()
Хора които ще се подиграват моля да не пишат...моля за компетентни мнения
благодаря ви предварително
![]()
![]()
CoRrEctEd bY aB-uSeR
Не би трябвало да има проблем. Ама като не знаеш какви са последствията защо правиш секс не ми е ясно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
vsi4kite se nadqvate na tazi ovulaciq...spored men tq ne e vuob6te nadejdno uspokoenie,no ako ne e svur6il v teb za6to izob6to se pritesnqva6.spokoino ne si bremenna
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Няма причина да си бременна, но все пак мисли преди да правиш глупости. На 14 си все пак.....според мен не е редно изопщо да правиш секс, а какво остава и да си бременна....![]()
и според мен не си бременна. но тва не пре4и да ти кажа 4е си безумно глупава![]()
Айде мила аз ще те посъветвамНе съм сигурна дали тука или в друга категория ли е там кво е си има тема "Сексуалната ни култура", ако обичаш прочети я и ще ти стане ясно
на 14 години все още не можеш да си триеш задника /сори/, а секс ми правиш!
П.П. Не си бременна дишкай спокойно ..
3 Неща ... Капути, Противозачатъчни, Тестове!!! 1000 теми "Бременна ли съм?" Ами като си бременна праиш аборт хахаАма преди да питаш или да се чукаш казваш " Иване/Мартине и т.н. Слагаи гумата или си на сухо"хаха
Подкрепям с 2 ръце стига с тиа теми по-добре взимай мерки за да не се чудиш после!Първоначално написано от ateto
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Абе,ква е тая мания с тия сексове без презервативи беее.......набождаш гумата и ае.....кво е тва баце,сяка втора тема "вкара ми го,извади ми го,бременна ли съм?"
Ами децата се чудят вече кво да правят.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Оффф..отчайвам се вече...Лапе още ама секс тръгнала да прави то нали сега е модерно още на 10 да ви отварят та ти май леко си закъсняла,аПо темата има тестове,за бременост съжалявам ама аз оракул още не съм станала,за да зная дали ще си имаш бебе или не!
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не си бременна. Ако искате и на 10 се проебете, но поне ползвайте предпазни средстваСексът върви ръка за ръка както с удоволствието така и с отговорноста.
kwo da ti kaja .. mngo oe kofti da ti pojelaq da si bremenna, che da ti doide akula ... prosto takiva raboti ne e hubavo da pojelavahs, no kdue si trugnala ma ouuuu na 14 ne zanesh dali ti se pikae ili ne a6 se ebesh .. sigurno i pichut ti e na 12 .. kak moje da ste tolkova prosti be lapetiiПървоначално написано от бременна на 14 !? :( :(
CoRrEctEd bY aB-uSeR
не си бременна ама следващия път едно презервативче няма да ви навреди
Не съм такъв човек![]()
![]()
просто един млад психопат с повечко свободно време! Ти ме подценяваш! Нарани чуствата ми! Засрами се! Аххх тиии!
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
sperma maloletnoПървоначално написано от бременна на 14 !? :( :(
Еми надяваме се на нея, защото все пак, за да стане бебе трябва да има годна за това яйцеклетка и церквиална слуз налице. А това става само по време на овулация. Ти все едно отричаш противозачатъчния ефект на ОК.Първоначално написано от iveto89
Не си бременна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Вземи си тест за бременност най-добре!
леле колко си противна, всички простотии ги написа обаче ЕБАХМЕ го намали да не се виждаПървоначално написано от бременна на 14 !? :( :(
бягай далече дете и не говори глупости
![]()
Craig David-Walking Away
Първоначално написано от sexita
Неподходящ размер на снимка в подпис!