- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна на 14 !??????
Стига с тея простотии бре хорааа!!! Деца НЕ стават от въздуха!!!
ne,ne si bremenna
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ti malko da namali6 obidite ne moje6 li?purvo temata sig e ebavka,vtoro ako ne e,da ti kaja 4e vseki si ima li4en jivot,i 6te go jivee kakto si iska,ne e neobhodimo da q obijda6..,tova 4e e re6ila da se susipva ot malka si e neina rabota,nali ne se ebe6 ti,a tq?togava...qqq se ospokoite i ne napadaite taka momi4eto,kakto vijdate izob6to ne e naqsno s ne6tata i nqma da e zle nqkoi da i gi obqsni,no nqma da sum azПървоначално написано от sentient_
az su6to ne sum mn naqsno s tqh,taka4e... no pone ne obijdam kato ostanalite,pri vsi4ki slu4ai znam edno NE E BREMENNA... taka4e da se ospokoi.. a ostanalite,da ne povtarqm kfo kazah,ne napadaite taka horata
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Бременна си не се безпокой на 30 вече ще си баба![]()
as kato se samnqvam vinagi piq hap4e 4e da mi e spokoino!nikoga neznae6! po-dobre tva ot kolkoto abort po-kusno
По-добре мини на противозачатъчни. Далеч по-щадящи са от Ескапела!Първоначално написано от cotton candy
това не е вярно, защото от пениса на мъжа се отделя в много малки количества при голяма възбуда така наречената предеякулационна течност. Естествено вероятността е минимална, от предеякулационна течност забременява 1 от 1000 жени според някаква статистика. Така че ще те успокоя, най-вероятно не си бременна, но за всеки случай си направи един тест (купува се от аптеката, а там продават и презервативи...)Когато не е свършил в теб не си бременна.
SMILE FOR ME NOW
Pravihte go bez prezervativ taka li?Za6to sega se nadqvate na 4udesa ne moga da razbera?!