.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Стига с тея простотии бре хорааа!!! Деца НЕ стават от въздуха!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne,ne si bremenna
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Ъ-Ъ-Ъ-Ъ че ти на тая твойта възраст праиш ли разлика от това дали ти се ебе или просто ти са пикай а за въпроса ти - освен че СИ БРЕМЕННА си и малоумна мноооооооооооооооооо
    ti malko da namali6 obidite ne moje6 li?purvo temata sig e ebavka,vtoro ako ne e,da ti kaja 4e vseki si ima li4en jivot,i 6te go jivee kakto si iska,ne e neobhodimo da q obijda6..,tova 4e e re6ila da se susipva ot malka si e neina rabota,nali ne se ebe6 ti,a tq?togava...qqq se ospokoite i ne napadaite taka momi4eto,kakto vijdate izob6to ne e naqsno s ne6tata i nqma da e zle nqkoi da i gi obqsni,no nqma da sum az az su6to ne sum mn naqsno s tqh,taka4e... no pone ne obijdam kato ostanalite,pri vsi4ki slu4ai znam edno NE E BREMENNA... taka4e da se ospokoi.. a ostanalite,da ne povtarqm kfo kazah,ne napadaite taka horata
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Бременна си не се безпокой на 30 вече ще си баба

Мега фен Аватара на koalka
    За това не се прави секс, когато нищо не разбираш.

as kato se samnqvam vinagi piq hap4e 4e da mi e spokoino!nikoga neznae6! po-dobre tva ot kolkoto abort po-kusno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    as kato se samnqvam vinagi piq hap4e 4e da mi e spokoino!nikoga neznae6! po-dobre tva ot kolkoto abort po-kusno
    По-добре мини на противозачатъчни. Далеч по-щадящи са от Ескапела!

Когато не е свършил в теб не си бременна.
    това не е вярно, защото от пениса на мъжа се отделя в много малки количества при голяма възбуда така наречената предеякулационна течност. Естествено вероятността е минимална, от предеякулационна течност забременява 1 от 1000 жени според някаква статистика. Така че ще те успокоя, най-вероятно не си бременна, но за всеки случай си направи един тест (купува се от аптеката, а там продават и презервативи...)
    SMILE FOR ME NOW

Pravihte go bez prezervativ taka li?Za6to sega se nadqvate na 4udesa ne moga da razbera?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си