- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми,но ... уви ...
Ух .. как да ви кажа най-накратко ... значи бях около 7 месеца с 1 мамче ... за тея 7 месеца се видяхме 3 пъти и 5-6 случайно ... Да аз бях виновна,защото всеки път когато искаше да излезем аз си намирах тъпа причина да не изляза ... искаше все за хоим на кафе а аз най-много го мраза тва ... сега .. лятото ... явна си бях загубила акъла някъде ... когато заминах и се видях със стар познат .. по който преди бях луднала но вече не ми пукаше ... въпреки всичко на въпроса "ходиш ли с някой?" аз казах да но не ми пука за него .. което и 1% не беше вярно ... последваха целувки ... 2,3 .. на следващата вечер повторих историята, но с друг стар познат ... когато се върнах обратно .. поговорих с момчето което обичах .. и все още обичал много ... тогава просто ме болеше да не му кажа за изцепките ми ... и като споделих ... естествено .. след дъъъъъъъъъълъъъъъъъг и мъчителен и за двамата разговор се разделихме ...преди това според думите му .. наистина ме обичаше ... а аз му имам доверие ... но в 1 момент видях как всичко изчезна ... сега се подминаваме все едно сме непознати ... а живеем през 2 блока
следователно се виждаме често ...
извинявах се ... извинявах се адски много ..
един ден разбрах че се е върнал при бившата си ... и осъзнах че се е променил ... до ден днешен ми е мъка и всяка вечер мисля за него ... липсва ми ... и просто си го искам обратно ...
идеи? как може да стане тва?!?!![]()
![]()
![]()
Yo!
[size=6][color=green][b]