- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Този министър прекалява!!!
Не съм казала, че децата са "тъпи", а това че всички използват тези думи, за да оправдаят неспособността на някои учители да преподават и да се справят с безредието в час. Възпитанието се започва в семейството и продължава в училище. Двете неща са неразделни.
Т.е. четете мнението ми внимателно![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Съжалявам, звучи ми доста по неестественоПървоначално написано от be_true
![]()
имам 4увството 4е скоро и ние у4ениците ще вдигаме ста4ка
А не ли бе ... ще седим и ще ги гледаме .... пффф много ме разочарова учителското съсловие... явно не са наясно как се стачкува! Да земем ние да им покажем къде е ключа към баракатаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
So free
ЪъЪ незнам дали учителите са наясно или не как да стачкуват,но аз бих излязъл да стачкувам.Първо не съм толкова за самата ваканция колкото до това че то самия министър е предложил и подписал че ваканцийте тази година ще са от еди кой си дата до еди коя сии и.По този начин той ще наруши собствентото си решение ще стане за смях и ще раздразни учениците.Второ бих излязъл да стачкувам,защото за тези няколко дни изслушах достатъчно истории в доказателство че учителската професия се е превърнала в пример за некъдърност коието е твърде далеч от истина.И 3-то но не напоследно какъв е този министър който от както се говори за стачка не намери да каже и една добра дума за учителите.Той не уважава тяхната професия което достатъчно убидно и жалко.Първоначално написано от CBupen`3aeK
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
"министърът" ...Първоначално написано от Shadow_Walker
Според мен министърът е кретен. Откъде накъде ще се подиграва с учителската професия и ще кара хората, с цената на подигравките от невежите, да се борят за това, което им се полага по право. ТЕ трябва да получат увеличение, защото я се замислете..министърът ли ви учи да пишете? Сега, много години след 1ви клас всички приемаме писането едва ли не за "даденост", но не е така.. Смешно е един човек, в чиито ръце стои бъдещето на младото поколение на страната да мизерува-откъде ще намери самочувствието да се изправи пред 26 ученика, повечето от които фрашкани с пари и с нос, стигащ небето, откъде ще намери сила да се опита да ги накара да слушат и още по-важно-да разбират?
Глупавото според мен е, че даскалите се делят. Искат ли нещо-заедно да са. Не "Ами аз..не мога да си позволя.." Аз това, аз онова и накрая нищо. Според мен може да се основе фонд със смс-и и да пращаме за учителите, за да се компенсират някакси и без това минималните им заплати в периода на стачката И ДА СЕ ВДИГНАТ ВСИЧКИ ДО 1! А ние и родителите ни също трябва да застанем зад тази инициатива, защото това се нарича единна нация. Но понеже всеки си прави това, което на него му изнася, затова сме на това ниво!
ПП. Сори, ако имам грешки някъде, но ми се спи много и сега и се ядосах![]()
UnaBle_to_LoVe_U много си права! =D>
Нека всички да стачкуваме заедно, иначе ефектът ще нулев!
Нека да има чувствително повишение на заплатите, иначе да не се отказват.
Ако завършим започнатото ще бъде голям успех, но нека да се стачкува не само от някои, а от всички учители и нека да се види подкрепата на обществото!
Във Франция подпалиха Париж, заради минимално увеличение на студентски карти, при нас учителите, които образоват децата мизерстват буквално!!!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
няма какво да се прави..така е..ние не сме виновни.но въпреки това ние пла6таме!
..Кой ще чуе стачкуващите учители-..обикновените хора,които наистина разбират какво е да имаш нужда от пари и то не за да живееш в лукс ,а за да платиш сметката за тока,да купиш хляб и да осигуриш учебниците на детето си за новата учебна година.Добре облечените чичковци ,с къщи и коли за милиони..не ги интересува..ще измислят начин да замажат очите на всички до следващата безрезултатна стачка.А министъра може да е галош,но поне не брои стотинките ,с които да си купи хляб на другия ден..Учители,лекари,военни, олицаи,чистачи,шофьори-всички сме хора ,всички сме равни и заслужаваме по-добър начин на живот..проблема е в това,че няма кой да ни го осигури тук-в България.
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Подкрепям протеста на учителите! Има преподаватели, които не си вършат работата добре и според мен не заслужават увеличение на заплатите. Но за разлика от тях, има учители, които наистина заслужават много повече от тази мизерна заплата. Точно заради тези хора, аз подкрепям учителската стачка.
По новините даваха снощи че учителите ще стачкуват пред общините в няколко града и честно казано съм МНОООГО доволна от този факт ... време беше да започнат да правят нещо, а не да си седят по учителсите стаи! \/ Дано да постигнат това което искат!!!
![]()
So free
Точно така ееее.Тази стачка ще има смисъл когато и учениците я подкрепят.Редно е да ударим по едно рамо на даскалите,защото те са хората на които е поставена не леката задача да изучат поколения и поколения деца възпитавайки в тях морал себеуважение и уважение към всички висше стоящи инстанции.Нека докажем на обществото че учителите не са некъдърни както ги обвиняват.Първоначално написано от vra4ka
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
http://www.bgpetition.com/teachers/index.html <-- може някои от вас вече да са подписали тази петиция..аз лично го направих..Нека подкрепим българските учители дори и чрез една подписка..
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х