.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Как ще реагирате ако най...

Как ще реагирате ако най-добрата ви приятелка която е с няколко години по-голяма от вас ви каже, че е влубена във вас и много иска да правите секс?

Въпроса е насочен по-специално към момчетата.

И моля без мнения от сорта: "Момче и момиче не могат да бъдат добри приятел!" и други подобни.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    "Утре вечер в нас е свободно, вземи свещи"
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не виждам нищо лошо. В повечето случаи при приятелство между момиче и момче, единия е влюбен в другия....така че....няма място за притеснение. Ако и ти искаш да правиш секс с нея...направете го....
    И както казва една моя приятелка, няма нищо по-хубаво от секса между приятели

Ама само секс ли иска или връзка? Казала ти е, че е влюбена, което значи, че ако ти нямаш чувства и правите секс после ще и е много гадно.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    За съжеление ако науча такова нещо ще се стресна много , казвам за съжаление защото няма да мога да и откажа
    особенно ако е красива ...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Re: Как ще реагирате ако най...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как ще реагирате ако най-добрата ви приятелка която е с няколко години по-голяма от вас ви каже, че е влубена във вас и много иска да правите секс?

Въпроса е насочен по-специално към момчетата.

И моля без мнения от сорта: "Момче и момиче не могат да бъдат добри приятел!" и други подобни.
    Ще я задоволя. Ще я изчукам. След което ще и кажа че искам да знам какво чувства към мен. А по нататък може и да тръгна с нея. Но преди това ще и кажа че ако ако скъсаме някой ден, да не ме мрази а пак да си бъдем както преди... Абе тва е. Аз бих опитал с това нещо..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Не виждам нищо лошо. В повечето случаи при приятелство между момиче и момче, единия е влюбен в другия....така че....няма място за притеснение. Ако и ти искаш да правиш секс с нея...направете го....
    И както казва една моя приятелка, няма нищо по-хубаво от секса между приятели
    какви разсъждения.. не знам не съм пробвала секс с приятел.. а и + тва не знам после как бих се чувствала .. как ше го погледна в очите малии

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Приятели които правят секс (яко)
    Ами тук виждам едно красиво и изпълнено със страсти приятелство
    Тъкмо ще си имате още повече доверие което за едно приятелство е хубаво

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Това всъщност е доста често срещано, при най-добри приятели(момче и момиче), единият да изпита увлечение по другият. Всъщност би могло да излезе сполучлива връза, тъй като и двамата се познават добре и се разбират, стига рабира се чувствата на любов да са взаимни.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бих угодил на мацката

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Бих угодил на мацката

недеи ! това според мен е доста тъпа идея
    ако преспиш с нея приятелството ви никога няма да е съштото

дано сам бил полезен

Dea, чак ти завиждам ахахаха хъхъхъхухухухух

Град
    ibIzAaAa
    Ами ако бях момче... Може би щях да й угодя.. Но пък,ако наистина имаш само приятелски чувства към нея... Ама ако е готина пък защо да не пробваш ? хаха

Зависи дали е влюбен или иска да правим секс. За секса...ще му кажа да си гледа работата и ако ми е приятел, просто ще гледа да си сдържа мераците...а любовта си личи. Който каже, че би било изненада за него, или е идиот, или ще излъже.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си