- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно обречено момиче 2
Сори, че правя нова тема, но просто не мога да си пиша в моята си като нямам рег. Бахти как са го преебали този форум..
Та исках да кажа, че и сама стигнах до извода, че трябва да го забравя, но въпроса е КАК? Когато го видя да влиза в скайп и нещо ме кара да му пиша, успея ми да устискам, когато той ми се включи вече ставам безсилна. Когато идва в моя квартал, нарочно, за да ме вижда просто не мога да се прибера и да го оставя с другите..не мога. Приятно ми е като е около мен..като го слушам да говори..![]()
![]()
![]()
Моля ви..КАК ДА ГО ЗАБРАВЯ? Не искам да ми казвате, че трябва да го забравя, а искам да ми кажете КАК? МОЛЯ ВИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като излизаш с Приятели и по малко седиш в квартала а колкото до скайпа можеш и да го блокираш.Постави си малко воля![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Блокирай го в скайп, измисли си причина. Когато го видиш, обърни си главата. Когато говори, търси грешките. Не го слушай. Когато е близо, се изнасяй на мига. Изхвърли всички неща, които ти напомнят за него. Изтрий телефона му. Кажи на приятелите ти да не говорят за него в твоя присъствие. Че нямаш сила - ясно е. Друг начи няма. Успех![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
някой спомена в предишната тема че е въпрос на внушение и напълно подкрепям мнението му/й.Пробвай се да не мислиш много,много за отношенията между вас двамата като си покрай него,а за него като всеки друг човек в живота ти.Ако пък си категорична,че не искаш да има нещо между вас,то...целта ти оправдава средствата.И да се разтапяш покрай него,знаеш какво не искаш...няма защо да се поддаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
CoRrEctEd bY aB-uSeR
Регистрирай се,много е просто. точка 11 от правилника
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html