.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Липсва ми,но ... уви ...

Ух .. как да ви кажа най-накратко ... значи бях около 7 месеца с 1 мамче ... за тея 7 месеца се видяхме 3 пъти и 5-6 случайно ... Да аз бях виновна,защото всеки път когато искаше да излезем аз си намирах тъпа причина да не изляза ... искаше все за хоим на кафе а аз най-много го мраза тва ... сега .. лятото ... явна си бях загубила акъла някъде ... когато заминах и се видях със стар познат .. по който преди бях луднала но вече не ми пукаше ... въпреки всичко на въпроса "ходиш ли с някой?" аз казах да но не ми пука за него .. което и 1% не беше вярно ... последваха целувки ... 2,3 .. на следващата вечер повторих историята, но с друг стар познат ... когато се върнах обратно .. поговорих с момчето което обичах .. и все още обичал много ... тогава просто ме болеше да не му кажа за изцепките ми ... и като споделих ... естествено .. след дъъъъъъъъъълъъъъъъъг и мъчителен и за двамата разговор се разделихме ... преди това според думите му .. наистина ме обичаше ... а аз му имам доверие ... но в 1 момент видях как всичко изчезна ... сега се подминаваме все едно сме непознати ... а живеем през 2 блока следователно се виждаме често ...
    извинявах се ... извинявах се адски много ..
    един ден разбрах че се е върнал при бившата си ... и осъзнах че се е променил ... до ден днешен ми е мъка и всяка вечер мисля за него ... липсва ми ... и просто си го искам обратно ...
    идеи? как може да стане тва?!?!
    Yo!
    [size=6][color=green][b]

Мега фен Аватара на babity
    Еми...имала си своя шанс и си го пропияла! Сега можеш единствено да го забравиш или ако предпочиташ да страдаш за него колкото дълго пожелаеш!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Еми...имала си своя шанс и си го пропияла! Сега можеш единствено да го забравиш или ако предпочиташ да страдаш за него колкото дълго пожелаеш!
    +1 тва е истината, а от нея боли...

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    7 месеца хаха 4 срещи хахахха Добра връзка. Добре изградена хахаха Бая лубов е имало ахаха Убии гаджето му и му кажи че ще го убиеш и него и родитеито му и ако пак не стане ги взимаш за заложници докато не каже "да" хммм Не че нещо ама аз ако сам няма пак да сам с теб. И едва ли пак ще ти върже

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Аа си мислила навреме.Пак ли ще му изневеряваш за тва го искаш може би
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Re: Липсва ми,но ... уви ...

Цитирай Първоначално написано от ScANdalOuS_G
    Ух .. как да ви кажа най-накратко ... значи бях около 7 месеца с 1 мамче ... за тея 7 месеца се видяхме 3 пъти и 5-6 случайно ... Да аз бях виновна,защото всеки път когато искаше да излезем аз си намирах тъпа причина да не изляза ... искаше все за хоим на кафе а аз най-много го мраза тва ... сега .. лятото ... явна си бях загубила акъла някъде ... когато заминах и се видях със стар познат .. по който преди бях луднала но вече не ми пукаше ... въпреки всичко на въпроса "ходиш ли с някой?" аз казах да но не ми пука за него .. което и 1% не беше вярно ... последваха целувки ... 2,3 .. на следващата вечер повторих историята, но с друг стар познат ... когато се върнах обратно .. поговорих с момчето което обичах .. и все още обичал много ... тогава просто ме болеше да не му кажа за изцепките ми ... и като споделих ... естествено .. след дъъъъъъъъъълъъъъъъъг и мъчителен и за двамата разговор се разделихме ... преди това според думите му .. наистина ме обичаше ... а аз му имам доверие ... но в 1 момент видях как всичко изчезна ... сега се подминаваме все едно сме непознати ... а живеем през 2 блока следователно се виждаме често ...
    извинявах се ... извинявах се адски много ..
    един ден разбрах че се е върнал при бившата си ... и осъзнах че се е променил ... до ден днешен ми е мъка и всяка вечер мисля за него ... липсва ми ... и просто си го искам обратно ...
    идеи? как може да стане тва?!?!
    Gre6ka napravena ot tova,4e ne si mislqla kakvi moje da budat posledstviqta!Ti ne si znaela,4e toi zna4i tolkova mnogo za teb i si se zablujdavala!Za6to ne si slu6ala kakvo ti kazva surceto,a go 4u edva kogato to pla4e?Dano pone si vzeme6 urok ot tazi gre6ka!6te go zabravui6 sled vreme i 6te sre6tne6 drug,no trqbva da znae6 tazi gre6ka da ne q pravi6 pak,za da ne starada6 ti i drugiq su6to!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Леле как може така да постъпиш,ако наистина го обичаше едвали щеше да направиш такава глупост !!!
    Как да си го върнеш?!? Мислиш ли,че след всичко това той ще иска да е с теб, като знае че пак може да направиш такива работи, а и той вече си е със бившата, така че няма много големи шансове да си го върнеш...
    Но иди до тях и говори сериозно с него, кажи му че е било грешка, той е всичко за теб, променила си се, нека ти даде 1 последен шанс и куп такива работи му наговори... и пиши!

Другия път пак се целувай с кой ти падне ...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Аууу...то голяма любов ще е било ....за 7 месеца 3 пъти сте се видели...Ами мисличка замисли се малко, ако беше на негово място би ли искала да си с човек, който е направил нещатата, които ти си направила. Не съм човека, който трябва да те съди, но просто бъди реалистка....Забрави го и гледай напред... Може би просто той не е човека за теб
    Успех!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ти си го мамила,а това не е могъл да ти прости.Остави го намира.

qd me e 4e predi tva bqxme frs ... i taka zagubixme priqtelstvoto si ...
    Yo!
    [size=6][color=green][b]

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Абе какво ви става момичето ви пита как да си го върне, не е искала мнение за морал и какво е трябвало да прави и да говорите вече е късно осъзнала си е грешката... Дайте по темата

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Намери си свежо месце

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Курвенски номера!
    ...дет най-мноо мразя еа...

Град
    ibIzAaAa
    Хм... да ти кажа и аз не бих се върнала при теб,ако бях момче... Но пък и той не е постъпил добре като ти е казвал,че те обича,а след раздялата ви се е прибрал при бившата... Мъже! Сега има едно решение за тебе.. Намери си нещо ново.. Излез на disco и забий някой готин пич хах

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Според мен е най-добре да се откажеш от него, поне засега.
    Сгафила си много сериозно, той пък от своя страна е продължил напред, връщайки се при старата си приятелка. Остави ги да бъдат щастливи и ти на потърси щастието си другаде.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Сега е късно да се вайкаш, той е с друга.Мисли се на време, още по-малко, че ти си го направила няколко пъти.Забрави го...не го заслужаваш.Момчето те е обичало, а ти си постъпила ужасно.Всеки прави грешки, но ти си направила няколко и не ти е пукало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си