.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Моля ви,помогнете

zdraveite iskam da pomolq nqkoi koito razbira ot taka da se izrazq seksualni "ne6ta" da mi pi6e imam stra6no golqm problem koito iskam da go premahna no ne moga hora pls ako nqkoi gi podrazbira tezi ne6ta neka da mi pi6e ako e lekar po tezi ne6ta 6e sam mu stra6no blagodaren da mi pomogne no ne iskam tozi problem da se razbira ot nikoi v smisal ne iskam da mi se smeqt i tn ta za tva 6e sam mn blagodaren ako nqkoi koito razbira ot po takiva ne6ta da mi pi6e mail moq e
    pi4aga_17@mail.bg mersi predvaritelno i se nadqvam nqkoi da mi pi6e i da obqsna kakvo e polojenieto za6toto naistina ve4e 6e se pobarkam problema mi e stra6no golqm ta za tva 6e pomolq o6te vednaj NEKA NQKOI KOITO RAZBIRA TAKA DA SE KAJE OT SEKSOLOGIQ DA MI PI6E NA PI4AGA_17@MAIL.BG 6E SAM MU MN BLAGODAREN

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

е добре де,ама никъде не видях да си написал какъв ти е проблема

Назови проблема си,иначе темата ще се заключи.
    Това е форум.Съвети се дават ТУК!
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Град
    Inside the temple
    Да, ама той няма как да си сподели проблема в тази тема, защото трябва да се регистрира, за да пуска отговори.

Темата директно си е заминала към кошчето...
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Да, ама той няма как да си сподели проблема в тази тема, защото трябва да се регистрира, за да пуска отговори.

Темата директно си е заминала към кошчето...

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Ок.Заключвам!Точка 11 от правилника
    Ако има желание да се регистрира и да пусне тема за да се опитаме да решим проблема му.
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си