Zdraveite imam mn slojno i gadno proglem4e Zna4i az sam Ani na 15g sam i sam adski vlubena v edno mom4e rabotata e 4e toi e na 22 i si ima priqtelka Predi sedmica razbrah nqkoi ne6ta za neq i izob6to ne mi haresaha Toi moje da se kaje 4e e edin ot gazar4etata v grada mi ima adski mn pari i qki koli i zatova tova momi4e e s nego napravo go izcejda MN mi e gadno kato znam tova. Onzi den se pribirah vka6ti ot disko i q sre6tnah v edin park vaprosnoto momi4e , be6e se podhvanala s nqkoi dr pi4 Iska mi se da mu kaja na Dani za tova no....... toi me misli sigyrno za hlapa4ka wse o6te i nai mn da kaje 4e sam lajkiniq i da si razvalime priqtelstvoto I bez tova we4e savsem rqdko go vijdam Boje mn go obi4am stra6no mn ot 1g vse mislq za nego i iskam da sam s nego, takmo sabrah smelost da mu kaja tova i toi tragna s tova momi4e i we4e 4-5 meseca sa zaedno nz kakvo da pravq iskam go iskam da sam s nego no nz kak Pomognete mi. toi ne zaslujava da bade lagan. i da znam 4e e golqm za men 7g ne sa malko no kakvo da pravq obi4am go :