Как да го забравя? Толкова пъти ме е наранявал, но периодично подклажда огъня, който така или иначе не може да загасне в душата ми. Всеки ден училище ни събира и въпреки, че там е почти безразличен често прави така, че да се виждаме след даскало или ми пише по скайп. До тук сигурно не виждате проблем, но пторблема е, че това го прави, когато е на кеф...иначе не...иначе ме наранява. Зарибява се със още не знам колко момичета и на тях със сигурност казва "Обичам те". Казва го и на мен...Сякаш съм му резервен вариянт и прави всичко това от страх да не ме изгуби като такава. Сега се запознах с едно момче и бяхме на крачка да тръгнем, той разбра и ме пита уж случайно дали ако тръгна с някой и той реши, че иска да е с мен ще зарежа другия. Лошото е, че знае колко съм луда по него..дори мога да кажа, че го обичам. Но нищо няма да излезе от тази любов..наистина нищо.Знам това и пак не мога да се абстрахирам от него..казват, че времето лекува. Нямаше ме лятото и май го бях позабравила, но когато видя очите му онзи пламък се пробужда в мен. Обожавам го...дори и сега, след катастрофата, която претърпя..остави му доста безели, но те за мен нямат значени, защото наистина го обичам...но трябва да го забравя, защото така се обричам само на болка...но не мога...