Как да го забравя? Толкова пъти ме е наранявал, но периодично подклажда огъня, който така или иначе не може да загасне в душата ми. Всеки ден училище ни събира и въпреки, че там е почти безразличен често прави така, че да се виждаме след даскало или ми пише по скайп. До тук сигурно не виждате проблем, но пторблема е, че това го прави, когато е на кеф...иначе не...иначе ме наранява. Зарибява се със още не знам колко момичета и на тях със сигурност казва "Обичам те". Казва го и на мен...Сякаш съм му резервен вариянт и прави всичко това от страх да не ме изгуби като такава. Сега се запознах с едно момче и бяхме на крачка да тръгнем, той разбра и ме пита уж случайно дали ако тръгна с някой и той реши, че иска да е с мен ще зарежа другия. Лошото е, че знае колко съм луда по него..дори мога да кажа, че го обичам. Но нищо няма да излезе от тази любов..наистина нищо.Знам това и пак не мога да се абстрахирам от него..казват, че времето лекува. Нямаше ме лятото и май го бях позабравила, но когато видя очите му онзи пламък се пробужда в мен. Обожавам го...дори и сега, след катастрофата, която претърпя..остави му доста безели, но те за мен нямат значени, защото наистина го обичам...но трябва да го забравя, защото така се обричам само на болка...но не мога...

ПП. Ако има значение съм на 17 от София