- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно обречено момиче
Vika mu se da produlji6 naprede ima edna prikazka spomenite si predi6ni slagam v grafata biv6i.I pri mene se slu4iha edni istoriii s 1 momi4e s koeto bqh 1 godina i polovina sled razdqlata nai malkoto bqha narkotici napivaniq pod4ertana agresiq,zbivaniq dori s priatelite mi,shvatki s roditelite,psiholog i uspokoitelni bqh na dunoto no puk edin den q vidqh i vidqh 4e si jivee jivota i me e zabravila totalno dori 4e nemoje da me poznae na ulicata i si kazah za 4ii dqvol 6te si preebvam az jivota zaradi takova ne6to,i sega zna4itelno po stabilen psihi4eski zna4itelno po porasnal produljavam da tursq momi4eto i da sledvam me4tite si (da si kupq qhta) :P i ne se predavam vqrno e 4e sum mislil za samouubiiistvo no tova sigurno e bilo nai glupavoto ne6to ot vsi4ki ne6ta koito moje da mi hrumne.Svetat e po golqm ot Bulgariq turpenie uporitost i tva e neznam s kakvo moga da ti pomogna pove4e ako sum ti pomognal se radvam![]()
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....