.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Едно обречено момиче

Как да го забравя? Толкова пъти ме е наранявал, но периодично подклажда огъня, който така или иначе не може да загасне в душата ми. Всеки ден училище ни събира и въпреки, че там е почти безразличен често прави така, че да се виждаме след даскало или ми пише по скайп. До тук сигурно не виждате проблем, но пторблема е, че това го прави, когато е на кеф...иначе не...иначе ме наранява. Зарибява се със още не знам колко момичета и на тях със сигурност казва "Обичам те". Казва го и на мен...Сякаш съм му резервен вариянт и прави всичко това от страх да не ме изгуби като такава. Сега се запознах с едно момче и бяхме на крачка да тръгнем, той разбра и ме пита уж случайно дали ако тръгна с някой и той реши, че иска да е с мен ще зарежа другия. Лошото е, че знае колко съм луда по него..дори мога да кажа, че го обичам. Но нищо няма да излезе от тази любов..наистина нищо.Знам това и пак не мога да се абстрахирам от него..казват, че времето лекува. Нямаше ме лятото и май го бях позабравила, но когато видя очите му онзи пламък се пробужда в мен. Обожавам го...дори и сега, след катастрофата, която претърпя..остави му доста безели, но те за мен нямат значени, защото наистина го обичам...но трябва да го забравя, защото така се обричам само на болка...но не мога...

ПП. Ако има значение съм на 17 от София

Ммм понякога всичко е въпрос на внушение. Както ти сама добре си разбрала нещата - няма смисъл и перспектива. Така че най-доброто решение е да го забравиш.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен Аватара на babity
    Просто трябва да убедиш себе си, че нямаш нужда от него и той не те интересува...това е всичко, колкото и да е трудно и болезнено!

Град
    Geto Obelq
    Vika mu se da produlji6 naprede ima edna prikazka spomenite si predi6ni slagam v grafata biv6i.I pri mene se slu4iha edni istoriii s 1 momi4e s koeto bqh 1 godina i polovina sled razdqlata nai malkoto bqha narkotici napivaniq pod4ertana agresiq,zbivaniq dori s priatelite mi,shvatki s roditelite,psiholog i uspokoitelni bqh na dunoto no puk edin den q vidqh i vidqh 4e si jivee jivota i me e zabravila totalno dori 4e nemoje da me poznae na ulicata i si kazah za 4ii dqvol 6te si preebvam az jivota zaradi takova ne6to,i sega zna4itelno po stabilen psihi4eski zna4itelno po porasnal produljavam da tursq momi4eto i da sledvam me4tite si (da si kupq qhta) :P i ne se predavam vqrno e 4e sum mislil za samouubiiistvo no tova sigurno e bilo nai glupavoto ne6to ot vsi4ki ne6ta koito moje da mi hrumne.Svetat e po golqm ot Bulgariq turpenie uporitost i tva e neznam s kakvo moga da ti pomogna pove4e ako sum ti pomognal se radvam
    Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Ммм понякога всичко е въпрос на внушение. Както ти сама добре си разбрала нещата - няма смисъл и перспектива. Така че най-доброто решение е да го забравиш.
    Винаги е въпрос на внушение!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Винаги е въпрос на внушение!
    така е
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ела при батко, той ш'те утеши и без тфа в момента е single :P

Модерирано по т.9 от Правилника!
    коалка

Град
    ibIzAaAa
    Мисля,че мога да кажа,че в момента съм в подобна ситуация,но при мен е дори по-лошо... Вече не знам колко пъти сме се разделяли.. И аз продължавам да поддържам тази мания,която той породи в мен. След като последния път аз го скъсах... Той тръгна с братовчедка ми... В петък вечер се засякохме и той танцува с мен на песни,на които преди сме танцували... Беше същия като преди .. И макар,че мисля че бях безразлична тогава.. Вътрешно се разкъсвах... И когато после ги видях двамата да се целуват... Сърцето ми щеше да се пръсне... Но продължавах да се преструвам,че не ми пука и знам,че трябва да е така.. Но как? Като знам,че го обичам....

Мега фен Аватара на koalka
    Ти сама се измъчваш, не можеш и не искаш да го забравиш.Опитай се, положи усилия.Нека не знае, че си луда по него.Ти му показваш това, разбираш ли?Ти с твоето държание.Вярваш в глупавите му лъжи...надеждите, които ти дава.

Град
    sofia
    Macka jivota prodaljava spri pogledni nazad napravi si smetka kolko si 4akala i vzemi i go zareji i si nameri 4ovek koito da ne si igrae s 4uvstwata ti. UsPeH4E
    Tu es un r

awe poznato mi e i 6e ti kaja da trugne6 s nqkoi taka 4e da go hvane qd i da razbere kolko mn e izpusnal i ti kazvma posle 6e ti4a sled tebe oba4e ti ne mu obru6tay vnimanie za6toto 6e razbere 4e e prestruvka -TVA E PULNA PODIGHRAVKA toi se podigrava s tebe momicheeee osuznai se

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Opitai se da go zabravi6 mai naitina my e priqtni da si igrae s teb..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Terra incognita!
    Съчувствам ти,въпреки че не съм изпадала в подобна ситуация!Сама осъзнаваш,че връзката ви е обречена(ако може това да е връзка).Той е наясно с чувствата ти и затова злоупотребява с тях,не се оставяй да те приема за даденост,един резервен вариант,който винаги би желал да е с него,дори и ако в даден момент е с друг!За съжаление ти вече си му го позволила,но пък всичко е поправимо(освен смъртта),затова се дръж по-хладно с него,дори апатично и безразлично и той ще престане да ти досажда и те използва!След време ще го преодолееш!"Времето лекува всичко"-има нещо вярно в това изказване или поне ни е нужно да вярваме в истиността му,защото това е една надежда за нас!Сигурна съм,че ще се пребориш с това изпитание!Успех,Мила!След време ни сподели какво е станало,ако желаеш,бих те изслушала с удоволствие!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Inside the temple
    Това е като наркотичната зависимост, знаеш ли? Неслучайно правя паралел с нея.

Осъзнай се.

И си кажи "Трябва да спра". Трябва ти воля и сила. Защото ти не искаш да спираш, по-лесно ти е да се примиряваш така... Не искаш да губиш любовта, която имаш...

А трябва. И в момента, в който осъзнаеш, че това е така, защото е най-добре за теб, сама ще си го наложиш.

Всичко е на психическа основа. Да разбереш, че мисленето за него доникъде не те води, освен до повече и повече страдание. Да разбереш, че всичко е приключило още преди да започне и че ти трябва да продължиш напред.

Помисли добре върху думите ми. Минала съм по този път и неслучайно ти казвам всичко това...
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си