- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпих хапчето 1 час и 30 мин. по-късно. Има ли проблем?
Zrraveite na vsi4ki.zna4i ot 2 meseca piq protiv o4a ty4ni Regulon .Po princip gi piq vsek i den v 5 4asa no dnes ne sym si 4ula alarmata i savsem izkliu4ih z a tqh.i s 4a s i polov ina gi pih s zakasnenie.Uf kvo 6e mi kajetesq dali se e obarkalo ne6ty i moga li da prod alj a
d a si gi vzimam v 5 ili ve4e ot 6:30?Help pls
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Няма значение дали с 1 час по-рано или по-късно си ги изпила!![]()
Нищо не разбрах![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Предлагам някой да напише "Важна Тема" за противочатъчнбите и изобщо начини за предпазването.Щото много такива хора се намират дето нищо незнаят и се въртим в кръг
Що предлагаш? Направо напиши тиПървоначално написано от petet
![]()
![]()
![]()
Незнам нищо за тях.Просто не ми трябва.![]()
nemoga da kaja menie shtoto pochti nishto ne razbrah..nauchi se da pishesh be momiche![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Мисля че нищо не се е объркало,продължавай да си ги пиеш в 5..до колкото знам ако се забрави да се пие хапче трябва да се изпие в рамките на 12 часа за да не се объркат нещатаСпокойно
Не е проблем да се изпие до 36 часа след миналото хапче /12 часа след уречения час за деня/, но най-добре е да се пият на точен час.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
nqma problem za zakasnenieto. ne e 4ek tolkova mn. sega prodaljava6 da si gi pie6 v 5. to po princip trqbva da e opisano na listovkata kakvo se pravi pri propusnato hap4e. zavisi v koq sedmica e propusnato, kolko vreme e minalo, i dali si pravila sex predi tova. ako ne si go pravila, 4as i polovina ne sa fatalni.prosto kato propusne6 hap4e pii go kogato se seti6, ina4e si prodaljava6 v sa6tiq 4as. a kogato propusne6 pove4e ot edno hap4e otidi na ginekolog toi da ti kaje kakvo da pravi6.
И аз не ги пия в точен чс. Някъде около 8 и 30 сутринта, но с случва и по-рано и по-късно. Няма проблеми, стига да не е повече от 12 часа.
Да не е лошо тези,които се интересуват да се поразровят малко из нета.Първоначално написано от sexita
Няма ли да се научите да пишете най-накрая![]()
Аз си мислех че закъснението може да е максимум 1 часПървоначално написано от krem4et0
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
На листовката пише, че до 12 часа не е проблем. Не съм забременяла, а не ползвам презервативи!
И на мен ми се е случвало, не е страшно ама внимавай. В първата седмица е най-опасно и е препоръчително презерватив следващите 7 дена. На мен ми се е случвало да пия 2 хапчета наведнъж (закъсняла съм с 24 часа). Много зависи и в лизтовката ги пише тия работи така че не е лошо да прочетеш нещо, не само да питаш наготово.