- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Могат ли да обичат момчетата?
Ei hora spored vas mom4etata mogat li dabi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не! При нас момчетата любов няма!
Ю-Ги-О - ето това е най-важното
Мълчи уа критйен !!!
естествено че можем да обичаме ...... да има и такива задници дето саза едното чукане/натискане ама ко да се прави има и момичета курви4ки има и мъже-курвиПървоначално написано от lof4eto0o
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
разбира се, че могат; човешки същества са все пакEi hora spored vas mom4etata mogat li dabi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? Sad
а за това дето казвали обичам те - ако е въпрос и момичетата го казват често често, но тях не ги питат искат ли секс (вярно е че някои младежи така си изпросват мечтаните изживявания, но затова пък и момичетата си имат глави на раменете)
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Боже, колко мъка има по тоя Свят, Боже....Как ви ражда ума подобно въпроси?![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
mi ima kakto ima takiva koito iskat samo sex ot momiche ..da sabirat broiki ,taka ima i momcheta koito obichat dadeno momiche i iskat da sa si s neq,ne zaradi sexa a zaradi samoto momiche..takache vapreki che sam momiche kazvam che ima momcheta koito mogat da obichat istisnki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
как можа да изръсиш подобен въпрос![]()
аз в последно време се питам дали момичетата могат...
това е въпрос достоен на този зададен в темата ...как можа да изръсиш подобен въпрос
аз в последно време се питам дали момичетата могат...
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Правилно,подкрепям речта тиПървоначално написано от kael
![]()
Поеми във вярната посока
e pa nzzz v1zmojno e i da mogat az naprimer mn si obi4am sl1n4oto ama toi men .... nz kazva 4e da ama i az nzz ........
4ydna rabota ste vii mo4etata![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Разбира се. Даже обичаме повече от момичетата.![]()
awe za pove4e 4ak nzz
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
всеки човек може да обича.. дори най големия гадняр и злобар..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Да.Жив пример съм..Не,че се хваля
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
emm razbira se,4e mogat..oba4e po-trydno si izrazqvat 4yvstvata.e to zavisi ot 4oveka
PP:vuprosa otna4alo mi izglejda6e tup,oba4e zeh ta se zamislih...ne stignah do genialno prozrenie,no vse pak se zamislih
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
могат, ама не и да обичат момичета...
аз обичам гол по пясъка да тичам, обичам ракия със салатка, бира от хладилника в горещо време и т.н
могат да обичат стига да намериш подходящото момче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
естествено че могат да обичат все пак и момчето(мъжът) ечовешко същество дори и някой да мислят че момчетата са животни който се водят само по животинският си инстинкт за създаване на поколение мога да кажа че има както и такива момчета така и такива момичета
П.П.Честно казано въпросът не е от най-умните ама щом е зададен няма как да неотговоря![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Да, могат да обичат, не всички, но има такива, които са способни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mnogo qsno 4e mogat da obi4at
ЕСТЕСТВЕНО че можем да обичме .Даже сме мн влюбчиви.Аз не харесвам това бройкане само за тръпката и кефа. Ако се попадне на подходящо момиче (специално аз така мисля де) е мн по-хубаво да има далга хубава връзка .Да се зачита не само външността на момичето а и личността й . И тогава ще е прекрсно![]()
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658
Мисля,че могат да обичат.Всеки има чувства.Може дори да са "лоши момчета",но някоя мацка като им завърти главата....Могат :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619