- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правили ли сте секс с гаджето си ?
Pravili li ste sex s gajeto si i ako da kolko vreme sled kato trugnahte![]()
![]()
Темата не е за тук.
Да. 2-3 седмици мисля.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми пробвахме ама нещо ме болешеи скоро май пак
ходим почти два месеца
![]()
Ами 2 приятелки съм имал и да ти кажа едната се решна на 3тия месец...а другата беше много по експедитивна....Зависи от характера на човека и колко голямо доверие ти има...може и на 1вата седмица може и на 6тия месец...
П.п: Тва не е ли за раздел Секс ?
durjim s za ruchichki samo![]()
Да,направихме го на 5-тия месец
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Мда..на 4-тия месец
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
emi purviq put kogato go praih hodihme 3 meseca a sa ve4e zavisi kolko me kefi mom4eto i v kvo sustoqnie sum .. ina4e burzo burzo![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
кратко и ядно: Да... след първия месец
много е относително...
имало е мъже с които съм била още на първата вечер, и такива с които съм преспивала чак след месец.
в цялата работа аз съм решаващата фигура, така че...ще стиска
![]()
Сладък дъх на окапали жълъди
с нежен шепот от паднала шума.
Тази есен напомня ми гълъби,
нарисувани в жълта безумност...
ех жени жениПървоначално написано от COME_BACK
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не бе бате аз си я държим за украса
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
:О не си лубител на секса ти ко нешо не си наред с полюсите ли,така деПървоначално написано от SWASTICA
Не се и съмнявам,но в тия години 4овек да каже 4е не му се лашка е малко странно ,затва питамПървоначално написано от SWASTICA
Ae e*и ся щот на стари години има го търсиш ... клати и тфа е , бал съм му майката , ако за тфа не стааме, то за кое бе еа![]()
по темата нишу не казах, ма едва ли някой го инт. та така![]()
Да, някъде година без десетина дни след като тръгнахме.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
да, някъде 10 дена след като тръгнахме, но трябва да се отбележи, че се познавахме в продължение на 4 години преди това, така че не е бил напълно непознат за мен, имах му голямо доверие и го исках.
SMILE FOR ME NOW
CoRrEctEd bY aB-uSeRПървоначално написано от Ice_Queen_
Има такава тема!
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html