.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Анонимчо :Р
    Guest

Да го направя ли?!

По принцип имам регистрация, но предпочитам да съм анонимен! имам въпрос към вас: Значи всъщност съм девствен и 1 момиче иска да го правим, проблема е че аз не я харесвам много. Не е грозна ама и нямам чуства към нея... да го направя ли? от 1 страна искам а от друга не, защото все пак е за 1 път... не знам... дайте някое мнение!

Град
    Plovdiv

Re: Да го направя ли?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимчо :Р
    По принцип имам регистрация, но предпочитам да съм анонимен! имам въпрос към вас: Значи всъщност съм девствен и 1 момиче иска да го правим, проблема е че аз не я харесвам много. Не е грозна ама и нямам чуства към нея... да го направя ли? от 1 страна искам а от друга не, защото все пак е за 1 път... не знам... дайте някое мнение!
    abe ei mom4e q zapo4ni da mislish malko i s 2rata glava
    mislq 4e me razbirash

Ами замисли се-няма ли да ти е по-приятно да го направиш за пръв път с момиче,което харесваш и обичаш ?!? Все пак избора е твой де..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Да го направя ли?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимчо :Р
    Всеедно ни е на момчетата, на тебе защо да ти пука?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    пред компютъра :)
    направи го! това ти е подарък от небето (поне щом момичето не е грозно

Голям фен
    Град
    София
    по-добре го направи с някое момиче на което наистина държиш.. тя ще го оцени..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Защо питаш група непознати относно това? Ако ти се прави - направи го. Ако не щеш - недей. Тва е. Много ми е забавно като някой почне с романтичните си представи относно първият път, па как всички правят любов, никой секс, дъра дъра. Тва е секс, няма нищо общо с романтиката. Мисли с долната глава и ще ти е по-лесно да решиш

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Че ние ли да ти кажем дали да го направиш или не
    Просто постъпи така, както ти самия сметнеш за най-добре.
    Ако ти е просто за секса и искаш да се отървеш от девствеността, без значение с коя девойка ще е, ами действай. Но, ако смяташ, че ще ти е по-добре да намериш подходящото момиче, тогава изчакай и не го прави.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Rugai

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ако ти е просто за секса и искаш да се отървеш от девствеността, без значение с коя девойка ще е, ами действай. Но, ако смяташ, че ще ти е по-добре да намериш подходящото момиче, тогава изчакай и не го прави.
    Мн добре казано. Съгласна изцяло.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Защо питаш група непознати относно това? Ако ти се прави - направи го. Ако не щеш - недей. Тва е. Много ми е забавно като някой почне с романтичните си представи относно първият път, па как всички правят любов, никой секс, дъра дъра. Тва е секс, няма нищо общо с романтиката. Мисли с долната глава и ще ти е по-лесно да решиш
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    София
    Искаш група непознати да ти решават живота ли? Ами, я си помисли малко ти и си реши.
    Моят съвет е да не го правиш, защото е глупаво.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Rugai....
    ....4u6ki v boba
    --->po temata za6to na men ne mi idvat podobni oferti
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ми ако послушаш 2рата глава ,направи го
    Dancing

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Ами замисли се-няма ли да ти е по-приятно да го направиш за пръв път с момиче,което харесваш и обичаш ?!? Все пак избора е твой де..
    ПРАВИЛНО!
    Аз не бих го напрайл с момиче,към което нямам чувства,дори да е Мис Българя или Наоми Кембъл.Първият път си го спомняш цял живот.Трябва да го напрайш с човек,когото обчаш,за да бъде незабравим миг.Какъв е смисъла да задоволиш някво временно чувство?Като толкова си навит хващай ръката и давай.Тва е мое мнение,от тук насетне всичко зависи от ТЕБ .Друг първи път НЯМА.

Л.Мнение

Мани ги киноманите к'во ти говорят
    Седи чакай да ти дойде големата лубофф за да използваш сабята и... гледал ли си филма "40 годишен девственик" (или както там се казваше... схващаш идеята надявам се)?
    Хващай я момата да те отрака
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Ех каде ги намирате такива жени бе около мен са само некви свлечове дето ги карам с 300 зора.
    "Green for the money, gold for the honey!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти си решаваш-няма ние да го правим вместо тебе. И все пак с момиче, което харесваш и тя те харесва, ще е по-добре от гледна точко на това, че ако се ишздъниш, свършиш бързо или ти спадне, може да си сигурен, че тя ще реагира адекватно и правилно, а няма д ти се изсмее и да клюкри по този повод.

Мега фен Аватара на quench
    копеле, мислиш като жена

давай, пецкай директно наред и т.н.

ебаси, все едно пред бога ще я чукаш!

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Асеновград, България
    Ти си решаваш! Тя може да си иска, ти щом не искаш не може! Аз най-вероятно не бих го направил.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ние не можем да ти кажем дали да го направиш или не.Това сам решаваш.Според мен първия път трябва да е с този,когото обичаш.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ние не можем да ти кажем дали да го направиш или не.Това сам решаваш.Според мен първия път трябва да е с този,когото обичаш.
    =D>

Голям фен
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Вземи се в ръце бе човек. Взимай си решенията в живота сам!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си