- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли?!
По принцип имам регистрация, но предпочитам да съм анонимен! имам въпрос към вас: Значи всъщност съм девствен и 1 момиче иска да го правим, проблема е че аз не я харесвам много. Не е грозна ама и нямам чуства към нея... да го направя ли? от 1 страна искам а от друга не, защото все пак е за 1 път... не знам... дайте някое мнение!
abe ei mom4e q zapo4ni da mislish malko i s 2rata glavaПървоначално написано от Анонимчо :Р
![]()
![]()
mislq 4e me razbirash![]()
Ами замисли се-няма ли да ти е по-приятно да го направиш за пръв път с момиче,което харесваш и обичаш ?!? Все пак избора е твой де..![]()
направи го! това ти е подарък от небето(поне щом момичето не е грозно
![]()
по-добре го направи с някое момиче на което наистина държиш.. тя ще го оцени..
Защо питаш група непознати относно това? Ако ти се прави - направи го. Ако не щеш - недей. Тва е. Много ми е забавно като някой почне с романтичните си представи относно първият път, па как всички правят любов, никой секс, дъра дъра. Тва е секс, няма нищо общо с романтиката. Мисли с долната глава и ще ти е по-лесно да решиш![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Че ние ли да ти кажем дали да го направиш или не![]()
Просто постъпи така, както ти самия сметнеш за най-добре.
Ако ти е просто за секса и искаш да се отървеш от девствеността, без значение с коя девойка ще е, ами действай. Но, ако смяташ, че ще ти е по-добре да намериш подходящото момиче, тогава изчакай и не го прави.
Rugai
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мн добре казано. Съгласна изцяло.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Искаш група непознати да ти решават живота ли? Ами, я си помисли малко ти и си реши.
Моят съвет е да не го правиш, защото е глупаво.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
....4u6ki v bobaПървоначално написано от DjBaloon
--->po temata za6to na men ne mi idvat podobni oferti![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ПРАВИЛНО!Първоначално написано от IcE`GirL
Аз не бих го напрайл с момиче,към което нямам чувства,дори да е Мис Българя или Наоми Кембъл.Първият път си го спомняш цял живот.Трябва да го напрайш с човек,когото обчаш,за да бъде незабравим миг.Какъв е смисъла да задоволиш някво временно чувство?Като толкова си навит хващай ръката и давай.Тва е мое мнение,от тук насетне всичко зависи от ТЕБ.Друг първи път НЯМА.
Л.Мнение
Мани ги киноманите к'во ти говорят
Седи чакай да ти дойде големата лубофф за да използваш сабята и... гледал ли си филма "40 годишен девственик" (или както там се казваше... схващаш идеята надявам се)?
Хващай я момата да те отрака
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Ех каде ги намирате такива жени бе около мен са само некви свлечове дето ги карам с 300 зора.
"Green for the money, gold for the honey!
Ти си решаваш-няма ние да го правим вместо тебе. И все пак с момиче, което харесваш и тя те харесва, ще е по-добре от гледна точко на това, че ако се ишздъниш, свършиш бързо или ти спадне, може да си сигурен, че тя ще реагира адекватно и правилно, а няма д ти се изсмее и да клюкри по този повод.
копеле, мислиш като жена
давай, пецкай директно наред и т.н.
ебаси, все едно пред бога ще я чукаш!
![]()
Ние не можем да ти кажем дали да го направиш или не.Това сам решаваш.Според мен първия път трябва да е с този,когото обичаш.
=D>Първоначално написано от sasha_90
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Вземи се в ръце бе човек. Взимай си решенията в живота сам!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Sexapilna_kukla
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!