- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ммм може ли някой да ме посъветва какво да правя
Значи аз съм момче което до сега си е нямало така да се каже сериозна приятелка и каквито и да съм имал не съм им предлагал аз а просто нещата са се "случвали" въпроса ми е следния
сега харесвам едно момиче пролем - по голямо е от мен 2 или 3 години , да кажем че това е е толкова голям проблем прекарваме си приятно двамата но незнам как да и предложа .....незнам дали тя има някакви чувства ... а има ли начин по който да я провокирам тя да направи първата крачка ?
Е,...целувате ли се?Прегръщате ли се? Търси ли те,често...,ти търсиш ли я ,за да и покажеш интереса си към нея...
Да.Първоначално написано от Of`of`of
няма как да ти помогнем - няма никво инфо почти..
Животът е адът описан в Библията!
Като начало можеш да и вземеш скайптам разговорите са много по-лесни.Разпитай я, а тя ще ти каже и си направи сам изводите
Ъъ и още нещо, мисля че това " предлагане" е малко отживелица .. става с целувка в днешно време, а не с "искаш ли да станем гаджета"
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
mn malko iformaciq imame!kak da ti pomognem!?
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
е не е отживелица, децата в децката градина и до 2ри клас още така ви предлагат... но иначе с1м с1гласен..
виж сиа скаипа е напраен за млади влубени индивиди ,които са доста срамежливи и про4ие за да говорят на живо тъй 4е убуу 4е го има скаипа щот тез по-свити4ките ще си останат стари моми/ергениПървоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ся зависи как го гледаме, ама ако е глобално то :
...е грешно е! Вероятността е 0.9999999%кадето вероятността накой да ти кажае истината е точно 29%....
Начи кво правим ? Отиваш, действаш, ако те отрежат си режеш вените в кавички, и после кво ? Бе деа знам ... просто искам ти кажа да проявиш характер , другото само ш' дойде.
Няма какво да я провокираш-действай.Покани я да излезете, стандартно, но ако се съгласи, значи е заинтересована.
И пак ще кажа че тфа с предлагането е бебешка работа![]()
=D>Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..