Много странно нещо ми се случи днеска...за някои тъпня...нз ...
таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място 10х