- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кака мислите ....
Значи преди половин година харесвах 1 момиче , но тя беше казала , че сам малак за нея(а тя беше с 2 години по-малка от мен) и сега преди 2 дена ми прати много поздрави по 1 момче (ааа... тук с бившето ми гадже така започнахме) за парви пат ми каза здр днеска (преди това не сме си говорили смао сме си писали по скипа даже и като се виждахме в коридора на уч-то не си казвахме здр) дали е почнала да изпитва някви симпатий кам мен или аз се заблуждавам
![]()
Ти се заблуждаваш
Стегни се и или си намери някоя която не е курва или стани богат
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Според мен момичето те е харесало защото неможе ей така без нищо да почне да ти праща поздрави и т.н. [лично
мнение]
Обновения форум Teenproblem.com
а ти от каде си ако мога да поптам
sofia
Добре дайте да не спамим на момчето темата а да му помогнем щоти аз сам зпадал в такива ситуачий и знам колко е гадно!
![]()
![]()
da verno i se omolqvam stga s tozi spam a mi pomognete
Първоначално написано от niki_sofiaa
awe pich momicheto ili te e haresalo ili ti se podigrava![]()
Не, не мисля.Може просто ей така да те поздравява просто като приятел.Явно тя е от онези момиченца, които ходят само с батковци и пренебрегват другите.Тегли й една и не се занимавай.
Това ми е познато.Когато момиче отхвърли момче,което я е харесвало,след време става обратното-момчето не я иска обаче момичето го иска.Иначе казано щом си спрял да й обръщаш внимание тя е започнала да има симпатии към теб.Но от друга страна може пък просто да те поздравява за да ти види реакцията.
В 7-ми клас е не ва=ярвам да е толкова умнаНо от друга страна може пък просто да те поздравява за да ти види реакцията.
коя бив6ата ти,или другата?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
мнаа просто тея пикли не знаят какво искатПървоначално написано от sasha_90
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix