.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ИЗТРИТО

ИЗТРИТО

ИЗТРИТО

Град
    Plovdiv
    mi kvo se 4udish tolko ... ako tq haresva/obi4a ( neznam to4no kvo e pri vas ) shte go zareje i shte trugnete , ako vse pak si i samo simpati4en shte trqbva da iz4akash da skusat s ispan4eto iiii togava napadai kat turcite vruh 6ibka ma dano toq pat da q prevzemat

Град
    nqkade tam
    Е тва е лиубовта на 92-93 години хората още се оби4ат \/ \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    pi4a iskashe da kaje 4e e nabor 93 a tq 92

Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    pi4a iskashe da kaje 4e e nabor 93 a tq 92

правилно

благодаря ви 4е се опитвате да ми помогнете
    това ми е много от полза

мерси =D> [-o<

Голям фен
    kaji i , i i kaji 4e iska6 da e s teb, samo s teb i s nikoi drug drugo. kaji i 4e iska6 syrceto i , i q pitai dali e vyzmojno. ako te obi4a 6e skysa s onq, ako ne, sry maina
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    кажи и че ти харесва ,като момиче че те привлича,че я сикаш само за себе си ,а има една подробност -тя защо ходи с оня като е постоянно с тебе,защо не и зададеш тоя вапрос??
    това можеж да направиш.. \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Задаваш и директно въпроса и се молиш да стане, ако не живота продължава.

P.S. А т'ва ме заинтересува кви са тия плейбойчета 93-ти набор.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    А де секфи ги има....най хубу гръмни италианчето и даавай
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    да...ама темичката не е за тук...

ми за къде ?

Град
    sofia
    abe pi4 ti moje6 li da pi6e6 be ? i towa 4e si bil pleiboi po leko s hormonite 4e vze 4e me zalq kwi sa tezi izraz4eta ot vida nikoq druga jena ti ne6to da ne si se pobarkal mai o6te si mom4e ane maj za dagovori6 za jeni. Ta po vaprosa mi bih te posavetal da prodaljava6 vse pak i tq ti otgovqra i kwo zna4enie ima 4e gadjeto i e s 2 godini po golqm ot teb ako tq si pda pove4e po teb 6te tragne s teb
    Tu es un r

Цитирай Първоначално написано от fillis
    abe pi4 ti moje6 li da pi6e6 be ? i towa 4e si bil pleiboi po leko s hormonite 4e vze 4e me zalq kwi sa tezi izraz4eta ot vida nikoq druga jena ti ne6to da ne si se pobarkal mai o6te si mom4e ane maj za dagovori6 za jeni. Ta po vaprosa mi bih te posavetal da prodaljava6 vse pak i tq ti otgovqra i kwo zna4enie ima 4e gadjeto i e s 2 godini po golqm ot teb ako tq si pda pove4e po teb 6te tragne s teb

опитвах се да кажа че до сега никога не сам имал толкова силни чуства кам някое момиче но ина4е никога преди не ми е било проблем да си намеря гадже било то по голямо, но сега просто ме е адски страх да не обаркам нещо

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fillis
    охх той поне има извинение ,че е в испания и пише толко зле ....,а тебе кой те е учил да пишеш?

приятел да знаеш ,че мацката те е харесала така ,че те съветвам да отделиш още една седмици и после може да я целунеш за да й покажеш ,че я харесваш и да няма съмнения ....след тва всичко ще си дойде от самосебе си

мерси
    супер сте всичките [-o<
    много ми помагате

Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    мерси
    супер сте всичките [-o<
    много ми помагате

това не значеше да спре те де

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей...не ми се сърди,но все пак,напълно сигурен ли си в чувствата си към нея...а дали и тя изпитва същото към теб,или просто си и симпатичен и се чувства приятно в компанията ти Друг въпрос е,че си има приятел...замисли си дали въобще е възможно да има нещо сериозно по между ви,при това положение.Знам какво е да хлътнеш до уши по някого за отрицателно,кратко време,но все пак...Поговори с нея и разбери какви са нейните намерения и въобще с какви очи гледа тя на теб...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей...не ми се сърди,но все пак,напълно сигурен ли си в чувствата си към нея...а дали и тя изпитва същото към теб,или просто си и симпатичен и се чувства приятно в компанията ти Друг въпрос е,че си има приятел...замисли си дали въобще е възможно да има нещо сериозно по между ви,при това положение.Знам какво е да хлътнеш до уши по някого за отрицателно,кратко време,но все пак...Поговори с нея и разбери какви са нейните намерения и въобще с какви очи гледа тя на теб...
    как ще се сърдя бре
    пак и 4естно казано ве4е не сам сигурен и в 4увствата си
    маиче сам се изказал много ама много пребързано

Супер фен
    92 nabor playboy slojil mi avatar na adriana nqkyv masturbira6t piklio mi sa prai na playboy mi ti si play ama ne si boy maina

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    92 nabor playboy slojil mi avatar na adriana nqkyv masturbira6t piklio mi sa prai na playboy mi ti si play ama ne si boy maina

на къв се праиш бе ?
    ефектно си го измислил ама маи пак не си успял да го доизмислиш

ти знаеш ли какво значи " boy "

Boy:
    A boy is a young male human (usually child or adolescent), as contrasted to its female counterpart, which is called a girl; thus in the wide sense of both terms all mankind, and in the strictest sense youth, can be seen as the complementary pair 'boys and girls'.

The term "boy" is primarily used to indicate biological sex distinctions, cultural gender role distinctions or both. The latter most commonly applies to adult men, either considered in some way immature or inferior, in a position associated with aspects of boyhood, or even without such boyish connotation as age-indiscriminate synonym. The term can be joined with a variety of other words to form these gender-related labels as compound words.

Да ти го кажа на по прост език за всеки случаи ако не ме разбереш:
    "boy" това е думичка от англииския език която значи момче

и повярваи ми
    няма момиче което да се усъмнило в това какво момче сам аз

дръг път мисли какво пишеш
    ако не недеи да пишеш

аре довиждане щото почваш да ме нервиш

Цитирай Първоначално написано от vvs_go

пък и щом си мислиш ще тва е Адриана
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

да те светна за да не се излагаш и дръг пут тука
    това от аватара ми е Alessandra Ambrosio

Град
    ibIzAaAa
    Еее.. мислех да пиша мнение,ама.. то явно темичката се е превърнала във тема за спорове между момчета : "Кой е по-голям playboy?" Кой може да сваля момичета и кой не...

И все пак кво стана с мацката? Обичаш ли я,не я ли обичаш?Тръгнахте ли,не сте ли? Целуна ли я,не я ли целуна?ч

Re: влюбен съм и не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Тя българка ли е?
    В коя държава си, ако не е тайна?

da българка е
    ние сме в мадрид
    испания
    аз тъкмо доидох пък и незнам езика
    понеже бях в америка и от там изведнъй ни казаха 4е ще ни пратят тук и аз само си доидох за лятото в БГ и сега сам си тук в мадрид

тя ми помага доста

работата е там 4е сега като тръгна у4илище ще сам един клас по надолу и нчма да знам езика понейе сам много нов
    и пък и работата е там че дори и да стане несхто между нас приятелите и сигурно сще я дразнят затова че се занимава с новак пък и по-малък

ина4е тя си е много добра към мен и си мисля 4е поне добри приятели все ще сме си каквото и да стане

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Дейставай без страх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си