- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не си мислете някакви неща
зна4и пъво не искам да си мислите някви простотии за мен или да ме опреквате а да ми отговорите компетентно.
зна4и аз си имам приятелка(моми4е съм) с която сум от седем месеца,оба4е наскоро се запознах с едно моми4е по скайп и адски мн ми допадна.тя е от друг град,а аз съм от софия.тя казва 4е ние не се познаваме изоб6то пук камо ли да завържем по голямо приятелство.и не си пи6ем 4есто 6от тя не влиза 4есто в скайп 6от има работа и то мн.и така.........
а аз нз имам огромното желание да си пи6а с нея и като я няма ми е някво ужасно криво.а оби4ам приятелката си и не искам да я нараня.а не харесвам другото моми4е.просто не мога да разбера кво става с мен.плс помогнете ми,какво да правя?
мерси мн
![]()
![]()
![]()
![]()
ми.....не мога да ти помогна....тази другата едва ли е лизбийка!
spored men tr se razseiva6 ot misalta 4e nepoznatoto momi4e ne e v skype,ili da prekarva6 pove4e vreme s priqtelkata si, angajirani s nqkakvo lubimo zanimanie..az tai pravq kogato mi e krivo i ne moga da spra da mislq za ne6to![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Най - добре забрави за тва момиче
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
vinagi ima i drugi momi4eta ne te oprakvam li ne6to podobno ostani si s tazi s koqto hodi6 a onazi koqto ne6to ne ti pi6e naposledak ako se interesuva ot teb 6te ti pise sama .No saveta mie ostani si samo priqtelka s neq(tazi ot neta)
Tu es un r
забравих да кажа тя също е лизбийкаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
бтв тжа бях аз(от4аяната)
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
ахааа а ти на колко си казваш?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
mi nai dobre 6te e da spre6 da misli6 za momi4eto ot skype i da ostane6 s1s svoqta priqtelka![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
свалям ти шапка ,че си признаваш ,че си обратна ...нз как стоят нещата в реалния свят ,но щом си имаш приятелка ....Първоначално написано от от4аяната
иначе няма смисъл да мислиш за другото момиче![]()
na 15 i nqkolko meseca,priqtelkata mi su6toПървоначално написано от Phoenixheart
a drugoto momi4e skoro 6e prawi 18
eto sa si4ko e izqsneno kato vuzrast
znam 4e ne trqbva da mislq za drugooto momi4e no........nz
a a dski mn obi4am priqtelkata si..
i v dne6no vreme e po dobre da si priznae6 ot kolkoto da e krie6 =D>
самият лов като процес и търсенето те привличат, ето какво става
и ще става и занапред
като това ще се характеризира с финалният момент, при който знаеш, че ловът е свършил и ти става безинтересно
По-добре остани с приятелката си и не я наранаявай, сама разбираш, че с другото момиче едва ли нещо ще се получи така че обще взето няма смисъл...а и щом обичаш приятелката си, следва, че искаш да бъдеш с неятака че...
![]()
напротив!харесва6 я...но 6том е от др град,едва ли имате някакъв 6анс,а и тя лесс ли е?знае ли 4е ти си?има ли си приятелка?или ако не е лесс приятел?я дай пове4е инфо
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първо кефиш ме. Можеше да спестиш коментара,че си момиче,но не го направи.Браво. Второ забрави за другата тя е просто увлечение което дори не познаваш и не знаеш заслужава ли си или не...(а тя може и да не е лезбийка а шибан педофил) по добре си остани с твойта приятелка а на другата бий блок и ремуув оф абонатите и не сЪ занимавай.Ще я забравиш.
ami da tq e less,znae 4e az sum bi,nqma nito priqtel nito priqtelkaПървоначално написано от monityY
ти наред ли си с правописа?Първоначално написано от GregoryHouse
така като гледам не си толкоз дърт за колкото те мислех,а си тръгнал да ме критикува6 4е съм на 14
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Или дай мение или не поствай...и не съм ДЪРТ...но съм доста по напред с годините...Първоначално написано от monityY
Не си привлечен от нея, но ти е криво като не влезе?Мисля, че се самовглъбяваш.Остави я, не си пиши с нея, бъди щастлив с приятелката си.Ако се видите, сигурен ли си, че НИЩО няма да стане?
Първоначално написано от koalka
Май не разбра че автора е момиче...говориш в мъжки род...
ЪЪъъ...може би я харесваш като човек, като приятел?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ще сгрешиш ако оставиш сегашната ти приятелка заради друга. Просто не мисля, че онази другата те взима много насериозно.
Остани си с твоята приятелка, пък онази я забрави като правиш нещо друго и излизаш повече, сигурна съм че бързо ще ти мине... и 7те месеца с гаджето ти са мн по-важни от някакъв краткотраен флирт с момиче от др. град и то без резултати. Не прахосвай всичко напразно. Успех!
![]()
Some things are better left unsaid!
momi4e sum,само тва искам да те поправя.защо вси4ки ме бъркат с мом4е,ми не съмПървоначално написано от koalka
![]()
и съм по4ти сигурна 4е ни6о няма да стане
Просто ти е интересно и загадъчно искаш да опознаеш чуждото, интересно ти е... но не забравяй че имаш вече някого до себе си, имаш питомнооо![]()
мъжка му работа![]()
![]()