.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Главоблъсканица... няма решение :(

zdraveite , haresvam edno momche ot 1 godina i mn go obicham i trugnahme taq godina i postoqnno mi kazva 4e me obi4a oba4e po skype predlaga na druga da se sre6tnat i da pravqt sex (toi ne q poznava). Loshoto e che mn momcheta me haresvat i zaslujavat 100000 puti pove4e da sa s men ot kolkoto onq moq oba4e az si obicham nego a mi e gadnoi za dr kfo da praaaaa

Град
    Варна
    Виж, мила, работата си е твоя, но според мене трябвa да го зарежеш на момента. Щом предлага на други момичета, значи не се интересува от тебе, а такава връзка само ти съсипва живота (и неговия). Ще ти бъде мъчно известно време, но ще ти мине. Пък и както каза, има много момчета които те заслужават повече от него. Пак казвам обаче, че работата си е твоя и трябва сама да решиш.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mn ne6ta moje6 da pravi6
    1. moje6 da zareje6 sega6niq i da tr1gne6 s dryg
    2. moje6 da prod1lji6 da sis sega6niq i da se primiri6 s negovata skype ''lubov''
    3.moje ni6to da ne pravi6
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Той ако те обичаше, щеше ли да предлага на друга да излизат и да правят секс...?! Помисли по тоя въпрос и ще стигнеш сама до извода...

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Izvarti mu nqkoi nomer i ti da vidi i toi kak se 4ustva6 i ako togava ve4e ne spre da se zanimava s drugi go razkarai.
    Next Time I`ll be True...

Единственото логично решение в случея е да го разкараш...да можеи б е трудно но не и непостижимо...щом осъзнаваш че има хора които заслужават любовта ти повече от него мисля че няма какво да се чудиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    как разбра 4е предлага секс на други?да не си ясновидец?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сигурна ли си,че предлага секс на друга/и?

Град
    Terra incognita!
    Как така те обича,а предлага секс на друга?Та,това си е явна пародия!Извинявай,не искам да те засегна,но едва ли той е истински влюбен в теб!Подовори с него,кажи му опасенията и страховете си относно бъдещето на връзката ви,поискай обяснение за неговото предложение и тогава сама ще решиш какво да правиш нататък.Каквото и да става,не потъпквай достойнството си и не се оставяй да ти се подиграват зад гърба!Дори и да обичаш някого безумно,то на първо място обичаш себе си,може да звучи егоистично и самодоволно,но понякога човек трябва да разсъждава така,за да оцелее и продължи напред!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Inside the temple
    Има някои връзки, които просто не си струват усилията. Има го и момента, в който ти сама осъзнаваш, че той не те заслужава.
    Не попадай в капана на чувствата.
    Знам, че така си открадваш малко щастие...на фона на толкова много болка обаче. Не си струва.
    По-добре да го скъсаш, да изстрадаш за седмица-две и след това да си дадеш сметка, че той не заслужава ти да страдаш заради него.
    Постепенно ще го изхвърлиш от мислите си и ще започнеш да излизаш с човек, който те цени и уважава.
    И ще бъдеш щастлива без постоянно да те боли.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на koalka
    Това твоето инат ли е, какво ли е...не знам.Осъзнаваш и въпреки всичко търпиш, твоя е грешката, ти си наранената.Мисли и реши какво ще правиш.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    6tom predlaga na drugi seks-zna4i ne e za teb,a i 6tom ima drugi,koito te haresvat-ima6 pravo da se vazpolzva6
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    LuNaTa
    naistina ne trqbva da si s takova momche.shtom predlaga na dr momicheta sex..ne trqbva da si s nego.zarqzvai go i si hvani nqkoq ot dr momcheta koito iskat da sa s teb
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Единственото логично решение в случея е да го разкараш...да можеи б е трудно но не и непостижимо...щом осъзнаваш че има хора които заслужават любовта ти повече от него мисля че няма какво да се чудиш...
    аве докторе големи съвети даваш наистина - точно и просто!!!!!
    Фенка съм

we ne sym qsnovidka prosto izteglih takava programa s koqto se puskat dva skyp-a i ot ediniq mu pisah ot moe ime a ot dr si izmislih nekfa i znam cqlata hronologiq za6toto prosto tova bqh az
    pri4inata poradi koqto ne iskam da go skusam e 4e moje samo da se ebava s "neq" (drugata) a su6toto taka iskam za6otto ne mislq 4e ima momi4e koeto iska da trugne s nego v momenta i toi da ne e sam kolkoto da "otbie nomera" e s men za tva se dvuomq...

mejdu drugoto i vie moete da napraite toq nomer za da proverite polovinkata si (ama ne vinagi trqbva da se poddavame na takiva "skype" predlojeniq ) DEISTVA BEZOTKAZNO !
    da se vurna kum moita istoriq- toi i predloji purvo da hodqt nqkolko puti na kafe i sled tova u tqh i nai -lo6oto e 4e si prizna 4e vzima kokain i pu6i treva (az znaeh oba4e na men mi kaza 4e e sprql ,a tq mu predloji koka i toi se suglasi )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си