.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

за спиралата

искам да попитам има ли значение кога се слага спиралата-преди или след сенките или молива? има ли зна4ение кога се слага спиралата? мерси за отгожорите предварително

има спиралата се слага накрая след вц останало сенки молив и т.н
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

Град
    tam!!! (love) ~>
    естествено че е последна!
    ако я сложиш първа,после сенките ще се полепят по нея и ще стане ужасно! като се сложи последна остава само тя и миглите стават Co0l!!!

Разбира се, че има значение. Първо се слагат сенките, защото ако спиралата се сложи преди сенките, може след това докато си слагаш сенки, те да полепнат по миглите и да се наложи пак да си слагаш спирала и да напластяваш, и става грозна гледка. Моливът също е добре да се слага преди спиралата, защото докато си слагаш молив можеш да я размажеш.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    1.Основа
    2.Молив/очна линия (ако слагаш и двете (за много тъмен грим),първо молива,а след това очната линия)
    3.сенки
    4.спирала

Спиралата попринцип е завършващата част не само на очите,а на целия грим

Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Разбира се, че има значение. Първо се слагат сенките, защото ако спиралата се сложи преди сенките, може след това докато си слагаш сенки, те да полепнат по миглите и да се наложи пак да си слагаш спирала и да напластяваш, и става грозна гледка. Моливът също е добре да се слага преди спиралата, защото докато си слагаш молив можеш да я размажеш.
    И съм съгласна, и не съм. По принцип се слага най-накрая точно, за да не залепват частици от сенките отгоре. Само че едни от най-известните гримьори правят точно обратното.След като са сложили основата, още преди фон дьо тена слагат един пласт спирала, след това слагат всичко останало и нарочно слагат безцветна пудра върху миглите, за да станат по-гъсти. Най-накрая слагат последен пласт спирала. Ама ти си го прави по познатия метод, че много лесно може да превърнеш ефекта в дефект
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

аз лично най-напред слагам основата, след това следват сенките, спиралата, а най-накрая оставям молива
    Сладък дъх на окапали жълъди
    с нежен шепот от паднала шума.
    Тази есен напомня ми гълъби,
    нарисувани в жълта безумност...

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    И съм съгласна, и не съм. По принцип се слага най-накрая точно, за да не залепват частици от сенките отгоре. Само че едни от най-известните гримьори правят точно обратното.След като са сложили основата, още преди фон дьо тена слагат един пласт спирала, след това слагат всичко останало и нарочно слагат безцветна пудра върху миглите, за да станат по-гъсти. Най-накрая слагат последен пласт спирала. Ама ти си го прави по познатия метод, че много лесно може да превърнеш ефекта в дефект
    Ами то и аз слагам по два пласта спирала(първо от белия и после от черния цвят на спиралата), но би ми било адски неудобно да си слагам сенки и молив, след като съм си сложила първия пласт спирала. Според мен е не е добре да се започва със спиралата, а е и излишно да се слага два пъти, защото може да се наплъсти и да стане много кофти, така, че е най-добре веднъж(най-накраята), но както трябва.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Ами то и аз слагам по два пласта спирала(първо от белия и после от черния цвят на спиралата), но би ми било адски неудобно да си слагам сенки и молив, след като съм си сложила първия пласт спирала. Според мен е не е добре да се започва със спиралата, а е и излишно да се слага два пъти, защото може да се наплъсти и да стане много кофти, така, че е най-добре веднъж(най-накраята), но както трябва.
    И аз съм на това мнение, но така го правят "ний-големите" в бранша Иначе и аз я слагам най-накрая
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си