- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дерматолог
бях 4ула 4е на дерматолог се ходи само ако има6 някаква кожна болест,а не при6тявка да си маха6 пъпките,нз де.. ама др ми каза 4е той е за сякакви кожни проблеми,не зависимо пъпки ли са,комедони ли,луни4ки ли,или някакви по сериозни рани...аз пък знам 4е ако искам да ида да ми предпи6е не6то за пъпките,тряя да ходя на козметик и да си пла6там?да де.. ама и на дерматолог може според някои?без пари с направление?иии аз искам да ида само за консултация да питам дерматолога/дерматоложката за крем4ето clean & clear ма ддз.. искам да питам дали мога да се мажа с него,смисал има ли ефект,много от вас казват 4е има,но искам да видя мнението на лекар!и да питам дали мога да си го взема,а не да ходя за да ми предписва лекарства за по 30-40лв,не разполагам с толкова пари,и така... та въпроса ми е,дали дерматолога е само за кожни болести,или и за пъпки,6тото някои пъпките не ги смятат за болест и за тфа,а по скоро за при6тявка..та мога ли с едно направление от ли4ния лекар да ида на дерматолог само на консултация или задължително тряя да ми изписва некфи негови мазилца.. охх леле сри за дългата и безсмислена тема,така като 4ета в секи дер повтарям едно и съ6то,но мерси ако се ре6ите са ми отговорите,предполагам пове4ето от вас са по запознати от мене.. и така?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.