zabelqah 4e klitora mi e nqkakav se edno e sma4kan smisal kato se pogleda otdolu mi izglejda grozno,normalno li e da nqma forma prost e kato sma4kan![]()
Нали знаеш, че клиторът е топче?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе преди като бяхме мънички е вярно, че клитурите ни бяха мънички и сладички, но сега е нормално да е по смачканза съжаление при всеки като порасне става по смачкан и малко безформен-е почти при всеки
![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
О, Боже![]()
![]()
О, не нее тая Пепито-Сладката ще ме довърши вече .. ооо ужасссссссссс "Абе преди като бяхме мънички е вярно, че клитурите ни бяха мънички и сладички " мамайкооооооооооо опази боже ьхаьхахаьхаьхаььхахаххахь хах![]()
Аз вече почвам да мисля, че това е някой, който се представя за идиот нарочно, за да се гаври с нас![]()
Като решение предлагам или да превърнем тва Пепито в някакво подобие на мислещо същество или дружно да се застреляме![]()
Абе на тебе колко пъти тря ти се казва да не пишеш глупости, или я най-добре не пиши изобщоПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
Излагаш се бе ей
Пффффффффф боже =D>
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MaCeTo_
![]()
![]()
![]()
![]()
"мънички и сладички"
опмфгм
EEEEEEEEEEEEEEE ами незнаех просто как да се изразя!!!Голяма работа като съм казала, че като сме малки е мъничък и сладичък-то си е така!!!![]()
Очевадно и ти не знаеш какво е клитор.
Мисля, че Пепито бърка малките срамни устни с клитора...но пък ако срамните И устни са сбръчкани на тази възраст без секс...това е много странно...
Глупости-миналата година учих полова система и знам какво е клитур-има големи срамни усни, малки срамни усни ,влагалище, уретра и над уретрата се намира клитура!!!А и срамните ми устни не са сбръчкани-и не съм правила секс!
хахаха пепи разбиваш ме просто"клитур" - личи си колко си учила, мъничкия сладък клитор се пише с О
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
E да пише се с о, но аз не съм учила правописа на тези думи!!!Иначе аз в осми клас имах 5 по биология, а на уроците за полова система-6-чесно
http://www.bg-lesbian.com/masturbation/klit1.htm v tozi sait se vijda qsno vsi4ko i na tezi,koito nqmat predstava...6te im se izqsni.ot tolkova mn sporove,taka ili ina4e ne otgovorihte na momi4eto adekvatno...vsi4ki sme razli4ni i formata na klitora pri vsqka jena e srogo individualna
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Имала си 6, но явно си зубрила, щом дори не си видяла как се пише клитор. И след като знаеш, какви глупости говориш? Клиторът не се променя.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Оф аз знам , че клитОр се пише с о, но одеве от бързане обърках бе момиче ии така и не разбра!!!!!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
Не ми говори по този начин.
Ами ти като не разбра и като трябва да обяснявам като на малумна как искаш да ти говоря майна?Първоначално написано от `Death`Whore``
Излагаш се и то много.
Това какво е, малката? Занапред не смей да ми говориш на "майна" и да ме наричаш малоумна.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Оки оки млъквам-защото вече не мога да ти гледам писаницитеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
писаницитеПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
ami nz moq klitor si e dobre vnushavash si neshto nqma kak e sbra4kan