- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво ли постъпвам и какво да правя???
Значи преди около 4 месеца се запознах с едно момче мн сладък(да го наречем Х) и мил , но е леко смъкнат.. а аз съм пълната противоположност.. и най малко приятелите ми са напълно различни и е странно като сме сички заедно.И аз го отрязах тръгнах с друго момче и сичко си беше Ок,но с Х си пишехме всяка вечер и след 1 2 месеца той ми каза че ме обича а аз нензаех какво да му кажа и му казах радвам се.Тогава той спря да ми говори и да ми пише и аз спрях да го търся.След време пак почнахме да си говорим ,но точно тогава единственото момче което някога съм обичала ме потърси и искаше да излезем да се видим и аз мн се кефех.. и тои ми каза да ходим на кино и аз се съгласих мн ясно ,но предишния ден Х ми каза същото да ходим на кино аз не се съгласих де и аз отивам с момчето което обичах на кино и там виждаме Х и аз се здхах а аз през това време си имах гадже.. но той естествено не знаеше кви ги върша и сичко се обърка.. и с момчето което обичах преди не стана нищо момчето с което ходех ме заряза.. защото съм била голяма лигла и при мен остана само Х но аз се дърпах и така аз отидох на море и там естествено момчета и какво ли още не Х ми се обаждаше всеки ден но аз спрях да дигам.. и така спряхме да се чуваме после аз му звънях незнам защоА преди това аз му бях казала ако иска нещо от мен трябва да се промени.. да не ходи с тея кецове ли са кви са и да не е толко смъкнат и тогава той ме попита ако се промени ще бъда ли с него и аз му казах незнам ще видим.. и август месец се видяхме и той се беше променил и аз като го видях
![]()
![]()
и се разбрахме като се върне той от морето ще говорим.. ама аз пак с гадже и нишо не стана и сега си мисля само за него незнам дали имам чувства ние се засичаме сутрин на спирката и видях че пак си е предишния говора за дрехите и вече няма значение.. но като му кажа да се видим той се ми вика че е зает че има некфи срещи а дори незнам защо го търся ние сме напълно различни нямаме нищо общо хаха освен че си чакаме реисовете на една и съща спирка хаха незнам какво да правя
![]()
vij sega..pone po tova koeto napisa mai naistina si ligla!Razberi kakvo iskash i togava se oplakvai!Kak moje da karash momcheto da se promenq zaradi teb?ti ako go haresvashe nali nqmashe da te interesuva kak hodi oblechen?Samiqt fakt che si hodila s edno momche,i si se svalqla soshte dvama ne govori vaobshte hubavo za teb!Zamisli se hubavo![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
ма ти верно си разглезена лигли4ка,или по то4но Курветина!едно мом4е или ти харесва или не,така ли избира6 мом4етата?по на4ина на обли4ане?о4евидно да,наиситна си мнооогоо зле,с основание те е зарязало гаджето,с основание и сега Х неиска да се видите,и не ти отговаря,ти си го разигравала толкова време,и накрая за ни6то,мом4ето си е сменило и стила на обли4ане заради тебе и ти пак недоволната незнае6 какво иска6,еми сега го загуби,кефи се!и друг път да ти е за урок!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ако обичаш един човек, ти го обичаш не заради начина, по който се облича.
А това момче... то наистина има чувства към теб, но ти си неспособна да го оцениш. Свикна той да ти ходи по задника и когато спря, ти се обърна и осъзна липсата му. Ако имаше чувства към него, нямаше да си хванеш друго гадже, докато той е на морето.
Изобщо, оставам с впечатлението, че за теб момчетата, "гаджетата", не означават нищо повече освен приятно изкарване на времето или запълване на свободно такова. Нормално е тогавашният ти приятел да ти каже, че си лигла и да те зареже заради това.
When I love, I love.
Ако беше момче щях да кажа че си кретен...ама понеже си ф ще кажа само жени - никога не знаят кфо искат...мн гадно си играеш с момчета и чувствата му...по добре спри остави го намира не го праави на глупак повече...представяш ли си колко е бил хлътнал че да се промени така...дано и на теб се случи !![]()
Аз пък почти нищо не разбрах от историята ти. Някво, опитвай се малко да
разгриначаваш изреченията и да ползваш запетаи, защото става пълна кочина. На колко си години, всъщност? Не е ли прекалено тежка думата "обич" за теб, за да я използваш така лековерно...Я вземи малко да се позамислиш малко над тия неща...
Give me your best shot motherfucker!
Ти си една разглезена курва, която не знае даже кво иска! Кво очакваш от нас? Да сме ти съпричастни ли?! Изобщо не се замисляш като правиш нещо дали ще нараниш околните, интересуваш се само от себе сибати егоистичната пикла ... една добра дума не мога да кажа за теб
![]()
znam 4e sum mn ligava i neznam kakvo iskam no se promenqm v momenta.. emi i na men ne mi e mn lesno kvo bqhme na kafe.. i se pribirame ka4vame se v metroto i si4kite mi fr na koito bqh kazala 4e sum bolna i nqma da izlizam v metroto i sedat i me gledat i toi sedi otstrani a v su6tiq moment s nas se ka4vat i o6te nekfi drugi mom4eta i priqtelkite mi vikat a ti s teh li si a te nekfi sladki takifa i az seda i vikam ne s onova mom4e i te kak go izgledaha.. si4ko e super oburkano i mi be6e mn gadno i sa tfa mom4e v4era mu zvuna i mu vikam ai se vidim i toi e imam sre6ta i az s koi i toi vika s edna priqtelka i az mu zatvorih i nekfi takiva.. az moga da go nakaram pak da e s men no neznam ako go narana otnovo .. a neiskami neznam kvo da naprava
да го остави6 на мира...приятелите ти съ6то не струват,както и ти и те съ6то са разглезени лигли,6том оценяват едно мом4е само по дрехите,сама казва6 4е е сладък,какво пове4е иска6?Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
сега го остави да намери моми4е което да го заслужава
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти и твоите приятели очевидно сте твърде малки, за да оцените какво представляват понятията "уважение", "човешка личност", "любов" и "толерантност".Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
Все още сте на етапа на децата от началното училище, които преценяват другите по външния им вид.
Ще пораснете някой ден.
Но ти наистина повече недей... не го искаш. Сама знаеш, че нямаш чувства към него. Остави го. Твоята промяна е хубаво нещо, но не трябва да засяга чувствата на другите около теб.
When I love, I love.
em te ve4e taka i taka ne sa mi prqiteli de phaxaxha roditelite mi se setiha 4e imat deca a ne samo da rabotat .. i da si hodat na po4ivki i mi zabraniha da izlizam s tqh 6ot az ne se pribirah v nas samo po diskotekite i nasam natam.. tupo e 6ot na6te samo hvurlqt ni kinti i oprqvqite se sa se setiha ..ama kakto i da e.. problema e 4e neznam.. dali go iskam tova mom4e sa nqmam gadje ot 1 2 sedmici i mi e gadno nekfo a i po4nahme daskalo i seki den go vijdam i toi samo mi se usmihvaznam 4e se durjah adski gadno s nego i go razigravah.. toi mi kaza edin put obi4am te i az mu vikam i az i si4ko ok sled 2 dni mu vikam neiskam da imame ni6to ob6to..za6toto sum si haresala nqkoi drug.. tfa e tupo i sega ne sum takava.. no se 4uda
![]()
Хахахаха променяла се в момента... ти кфо да нямаш дисплей дет пише: Промяна осъществена на 31% ?! Току така няма да се промениш щот си глезла,НО един ден ще се промниш,но не защото ти ще го поискаш,а защото нещо просто ще мине през теб и ще те промени завинаги!А сега момчето то го връща и то с правоПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
казах ти,остави го намира...Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
hmm tfa ne e variantne6o drugO
да се гръмне6![]()
a be monity misli6 li 4e na men mi e mn dobre?? I che mi e super lesno si4ko tova.. misli6 li 4e az si nqmam problemi.. ili 4e mi e mn dobre.. na6te po super mn vreme da ne gi vijdam.. i te si mislqt 4e kato mi dadat pari da si kupa ne6to e mn hubavo.. ili 4e ne moga da se vijdam s nai dobrata si priqtelka.. za6toto 1-vo maika mi si misle6e 4e sme obratni.. i 4e tq e super propadnala.. ili 4e edinstvenoto mom4e koeto obi4ah.. mi kaza 4e sum kurva.. a sum spala samo s nego!! E ne mi e tolko hubav jivota taka 4e ne obijdai horata predi da gi poznavash!!
Слагаш ена каубойска шапка отиваш при него и му казваш ходил ли си на родео...фащаш го водиш го и го караш да те обязди...ако може и седло да има...и ше цвилиш...на Фона на музиката от Великолепната Седморка...Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
После идете в мЪзЪтЪ вържи се с вериги и го карай да те бие с камшик,юмруци,бухалки,ПВЦ тръбии,водомери,радиатори и кфот още има там...и за финал кажи му кажи :иби мъ ф УстЪтЪ щот сЪм хИНТУЛИГЕНТНЪ
GregoryHouse ... Ne Si zabaven![]()
И ти не си умна ама не ти го казвам нали. Кът не приемаш съвет какво искаш да ти кажем ?! Давай деиствай играи си с чувствата му,това ли ?! Е да ама не...колко човека тябва да ти кажат да го оставиш намира инат такъв...не бъди егоистка мисли и за другите и какво им причиняваш...ако не можеш...най много накрая да тръгнете да ти го тури и да те разкара...и за да обобщя : ОСТАВИ ГО НАМИРА !!!
emi az ne iskam da si igraq s 4uvstvata mu!! Iskam da sum happy s nego..
Е сега ли се сети бре ?! Aз не бих ти дал шанс отвново ама ако си сигурна че искаш да си хепи с него обясни му ситуацията НО САААМО ако си 100000000% сигурна че няма да направш същото...или по лошо !!!
e ne sum napulno sigurna
![]()
![]()
ти сама си се разкри 6то за 4овек си,да не мисли6 4е аз нямам проблеми?имам и то много по големи от твойте но не смятам да ги разкривам на никого тука,казвам ти какво да направи6 за да не наранява6 пове4е мом4ето,но ти наистина си голям егоист и мисли6 само за себе си,е отказвам се прави кфото иска6,като не приема6 съвети ходи си тро6и главата ама някой ден 6те ти се върне тъпкано!Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...