.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    леле вие сте луди да и обръщате толкова внимание
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Ебах го 6 страници за тъпотийте на тая...момичето просто искаше да си поспори,а не искаше съвет щото всичките съвети ги отхвърли...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ебах го 6 страници за тъпотийте на тая...момичето просто искаше да си поспори,а не искаше съвет щото всичките съвети ги отхвърли...
    Tochno Obache kato widish edno takowa hmmmm..tapo sashtestwo prosto ne mojesh da ostanesh bezrazlichen!ama werno tq si postigna twa det iskashe,absolutno bezpredmetno she e da prodaljawame da komentirame
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

мале какви глупости прочетох... Как можеш да накараш един човек да си промени стила на обличане заради мнението на приятелите ти и на всичкото отгоре му даваш празни надежди. Еми казвам ти го директно - лигла си. Не можеш така да си играеш с хората. Човек обича ( харесва ) някого не само заради дрешките които носи. Баси, човек, много ме ядоса. Еми той например ако не харесва коланчето ти и розовите ти маратонки как ще реагираш ако ти каже" Ами махни тоя колан и спри да носиш розово и тогава може да си помисля дали ще се получи нещо между нас" Абе.....много зле, тъпа работа
    пп:сори ако съм те обидила но това е истината

puxahaxhxah pone me zabavlqvate na maX no 100% 4e pove4eto to vas nqma da govorat tolkova smelo axax puk kamoli da me obijdat ako ne e po po skype 4at ili forum v slu4aq e sa neznam koi ot vas kaza fuf nekfi filmi se fkarvam emi mama mu stara nemoga da izlqza ot teh be upahxphaxhpax da iskah suveti no ve4e mi e se taq mda i nqkoi kaza 4e iskam da posporim mi da za6to nE xaxa LigLa sUm I Kfo??

Аз ще ти го кажа и в очите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

em ok aiDE!! sa da ne kaje6 4e si na 30

eee shto ne me zabavlqvate ve4e be

xaxa лигло гарантирам ти, че ако те засека някъде само ш'ти шибна един шамар да се осъзнаеш малко....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре остави момчето намира, ти сама не знаеш какво искаш...а и дори да тръгнеш с него предполагам какво ще стане...ще се зарибяваш пак с още двама-трима...тъй че няма смисъл...заеби лигавщината и може и да излезе човек от тебе...тръгнала на него да казва да се променя..емчи първо погледни себе си...божке божке..

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    em ok aiDE!! sa da ne kaje6 4e si na 30
    Не съм на 30, не съм културистка и няма да повикам гаджето си или приятел да ме пази. Какво "айде"? Да не мислиш, че ще се занимавам да се срещам с някаква пикла само за да И докажа, че мога да И кажа в очите каква е? Подценяваш ме.

kakto gospojata mi po nemski vika AMA TI I GADJE LI SI IMASH?? xaxaxa e to ostava6e da gi vikne6 emi sigurno ne ninam moje i da se zanimavash s nekfa pikla xaax otkude da te znam

Престани да си показваш глупостта.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Може ли да попитам на колко години си??? Няма значение-ти си тъпа курва-мъжеизползвачка и заслужаваш разтрел Приятно изкарване на стрелбището

mi neiskam

Град
    Търново.... Велико Търново
    mi neiskam
    kуха си като продънена лейка

gledam ot tebe be "hybaveco"

Град
    Само тфа ли можа да излислиш - щом съм си сложил снимката явно имам достатъчно голямо самочувствие ... ни моиш ма засиегна ва с други думи ...

e to nqma lo6o da ima6 samo4uvstvie to ako nema6e tre6e ti se smeem mda samo tfa moga da izmislq pff deba tree zema se boqdisam nekuf drug cvqt

Skupa moq neznam na kolko godinki si no opredeleno ne ti davam mnogo. Ne moga da razbera kade si trugnala liubov da vurtish kato ti vse oshte neznaesh na koi svqt se namirash i neznaesh koe e vajno v jivota i koe ne. Ti opredelno ne zaslujavash liubovta na tova momche i lichno ako az bqh na negovo mqsto bih ti bila dva shamara i shtqh da ti teglq edna maina i gotovo. Shte e dobre ako se osuznaesh che jivota ne e smao drehi i pari i nqma kakvo da obvinqvash roditelite ti te horata se buhtqt za tebe ne za nqkoi dryg..... napravi si smetka i ovajavai horata koito teb te ovajavat naistina a ne da te v"hubavi " dreshki a ne s kecove.

em na 16 sum skypa moq \/ mi i az neznam nakude sum trugnala pff kude otivam be ninam i az nekUde em koe e vajno mom4etata xixi i flirtovete hm.. i diskotekite i mmm... drugo aa pieneto xaxa zabivkite aaa drehite em daskaloto xaxa i thiS em az ve4e go otebah toq sme6nik sa SuM na DruGa FaZa em pls neznae6 kak stoqt ne6tata s na6te 6ot ne e tolkova hubavo emi za men i za brat mi 6e rabotqt ama povqrvai mi ne stiga po cel den da gi nqma i da ne si sedat f bG i navun kato izlezem na nekoi fr kum 1 2 tehnite im zvunkat are pribirai se a na mene nikoi e taka .. ama se taq de

Ти си тъпа,егоцентрична,разглезе на курва.Вече 7 страници ти го обяснява целия форум това...смали си малко самочувствието а ?

ПП: А..забравих и материалистична селянка.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Град
    *мрънка си нещо от сорта на* деградацията на поколенията......

samo moga ti kaja ZLEX..

Kfo mu ima na momcheto bre Kakto i da e ae stiga si plqmpala nikoi ne izgarq ot jelanie da ti slusha glupostite..Hmmm..a tfa che si na 16..mi mnoo me samnqwa ama karai..ako si na 16 to na4i si leko bawnorazwiwashta se Iam chuwstwoto che si padash leko mazohistche i ti dostawq udowolstwie da te narichat kurwa,ili prosto ne se strahuwash ot istinata!Na sichki tuka im pisna ot glupostite ti taka che proqwi blagorazumieto da spresh da se izlagash,shoto tochno towa prawish oshte ot parviq si komentar
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си