.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    xxaaxaxa em omuji se za nego togava axhxahaxha em na 16 sum 91 sum 10 klas sum aa iuli mesec gi naprvih ne sum kurva ili ni6to takova az sum skromno i srmajelivo momi4e axppuaxxhihxhxixahxauhxahuxuhxa deba a be ima li nekfi lekarstva za lignqta ?? AKo ima kajete da si kupa tfa mi e problema mn sum ligava daje i nika u skype mi e liglaa pff lele beznadejden slu4ai sam xaaxax

Мамка му колко е тъпа и дори не го осъзнава о.О
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

dA prAv si MaMkA mu deBa ovCaatA xaax Mn me DrAзНИ a teBe aRe da Q PreBIiME xaaxxa

Фен
    Град
    Reality
    Много си проста... Нищо лично...

Млъкни ма...не говоря на тебе.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

xaxxa daaa Nито Мe Znaqt NiTo Me POZnaVat ama Sum bila pRoSta axxahaxh pr0st0 sYm qk0 ligAva be HoRa i sA treEE prODuljIte Da me ZaBavlqvAte POne 2 4asa DoKAto IlqZaa NaVunK TaKA 4e zapO4vaIte

Слушаи кво бе курво ако те набарам ш`ти блъскам главата в бордюра до като не получиш мозъчно сътресение и не пукнеш и без това накрая всички ще са доволни и на Земята ще има 1 боклук по-малко тоест Ти.
    Просто се чудя как може да има толкова тъпо и разлезено същество каквото си ти
    То и аз да ти бях родител и аз щях да бягам извън БГ за да не гледам каква глупост като теб съм създал,но съм сигурен че или си създадена по някаква голяма грешка и на баща ти си вика "Да се бях изхвърлил в мивката по-добре!"
    И спри с тъпите си мнения не разбра ли че не си интересна на никой?

По-темата: Sexita ще те ....
    Abonata ne otgovarq

Извинявам се за многото правописни грешки в първия ми пост,но това копеле така ме раздразни....
    Abonata ne otgovarq

живи да сте млъкнете...... тфа нещо не заслужава внимание така само й доставята удоволствие
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

A iskam da se izvina na si4ki 4e vi zanimavah s gluposti ili 4e si ligaveh i se durjah GLUPAVO i tupo !! Takava sum po to4no bqh ne sum se promenila za nqkolko 4asa ako tfa 6te kajete prosto s te4enie na vremeto tuka prosto se ligaveh taka 4e SUJALQVAM durjah se super nadmenno i ligavo i neznam o6te kakvo li ne tazi ve4er vidqh mnogo ne6ta i razbrah mnogo istini taka 4e sujalqvam nadqvam se da go pro4etete!!

ei gospojice!mai v teb e problema ne v nego!ne moje da go razigrava6 taka i posle 4ak kato si zarqzana da go tarsi6!ne staaa taka moito momi4e!a ti na kolko godini si?
    JIVOTA E KRATAK ZATOVA GO JIVEITE NA MAX!!!

НЯМА ЛИ МОДОВЕ ДА ЛОКНАТ ТАЯ ТЕМА ЩОТ СТАНА СПАМ ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    em na 16 sum skypa moq \/ mi i az neznam nakude sum trugnala pff kude otivam be ninam i az nekUde em koe e vajno mom4etata xixi i flirtovete hm.. i diskotekite i mmm... drugo aa pieneto xaxa zabivkite aaa drehite em daskaloto xaxa i thiS em az ve4e go otebah toq sme6nik sa SuM na DruGa FaZa em pls neznae6 kak stoqt ne6tata s na6te 6ot ne e tolkova hubavo emi za men i za brat mi 6e rabotqt ama povqrvai mi ne stiga po cel den da gi nqma i da ne si sedat f bG i navun kato izlezem na nekoi fr kum 1 2 tehnite im zvunkat are pribirai se a na mene nikoi e taka .. ama se taq de
    Roditelite ti predpolagam sa svestni hora no veche gi sajalqvam sled kato imat takove dete. I mejdu drugoto tazi lipsa na roditeli bi trqbvalo da te pravi malko po otgovorna zashtoto bukvalno trqbva da se grijish za sebe si. I kakvo ot tova che gi nqma postoqnno i nqma koi da ti seobadi mi obadi im se ti kakvo samo mrunkash ne si edinstvenata koqto ne vijda roitelite si tolkova chesto... I kakvo kato si na 16 i az sym na 16 ama akyl na teb ti davam nai mnogo za 12 godihsna .Abe izobshto zashto se zanimavam da ti obqsnqvam neshto kato ti nqma da go razberesh zashtoto tolkova i akyl imash v taq kuha glava .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си