Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
znam 4e sum mn ligava i neznam kakvo iskam no se promenqm v momenta.. emi i na men ne mi e mn lesno kvo bqhme na kafe.. i se pribirame ka4vame se v metroto i si4kite mi fr na koito bqh kazala 4e sum bolna i nqma da izlizam v metroto i sedat i me gledat i toi sedi otstrani a v su6tiq moment s nas se ka4vat i o6te nekfi drugi mom4eta i priqtelkite mi vikat a ti s teh li si a te nekfi sladki takifa i az seda i vikam ne s onova mom4e i te kak go izgledaha.. si4ko e super oburkano i mi be6e mn gadno i sa tfa mom4e v4era mu zvuna i mu vikam ai se vidim i toi e imam sre6ta i az s koi i toi vika s edna priqtelka i az mu zatvorih i nekfi takiva.. az moga da go nakaram pak da e s men no neznam ako go narana otnovo .. a neiskam i neznam kvo da naprava
Ти и твоите приятели очевидно сте твърде малки, за да оцените какво представляват понятията "уважение", "човешка личност", "любов" и "толерантност".
Все още сте на етапа на децата от началното училище, които преценяват другите по външния им вид.
Ще пораснете някой ден.
Но ти наистина повече недей... не го искаш. Сама знаеш, че нямаш чувства към него. Остави го. Твоята промяна е хубаво нещо, но не трябва да засяга чувствата на другите около теб.