.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ТАМПОН!!!

ТАМПОН!!!

ако се отворя с тампон после пак ли ще ме боли като го права с някое момче

Град
    някъде там...
    хахаххахахаххахахахахха... майкооооооооооооооооооо... ноооуу коменттттт!!!

т.2
    кремчето

гфхй

ще ми отговорите ли или не ако ще ме псувате по-добре вобще не ми пишете искам отговори от по-зрели хора и вие некви тъпи ЦЕНЗУРА не се правете че мн разбирате
    т.2
    кремчето

Re: ТАМПОН!!!

Цитирай Първоначално написано от LoVe----->SeX
    Може ли да си толкова тъпа ?! Виж колко е голям рампона и сравни със средно голям еректирал пенис..... Има ОГРОМна разлиак в размерите и ако този който те отваря не е вниманетелн и не знае какво прави много ясно че ще те боли ( има и и изключения)

Град
    Inside the temple

Айде да не казвам и аз, че си...

Ама не можеш да се "отвориш" с тампон. Можеш да се отвориш само с момче (как го казах само ), имайки в предвид, че "отворена" означава, че вече не си девствена. Девственост не се губи от тампон, а само когато спиш с някое момче. Голяма разлика има дали хименът е разкъсан или цял.

И да, ще те боли. Ама кат си толкова пъзла... и си мислиш, че е кой-знае-какво ли? Болката е малка и краткотрайна... и е необходима според мен в един определен аспект.

Като започнеш да водиш полов живот ще разбереш.
    When I love, I love.

y

na4i mnogo zasalqvam za dumite no nali egati trqbva da mi dadete nqkakvi saveti a ne da me psuvate i da mi govoriten kolko sum bila tupa i t.n

Супер фен

Re: y

na4i mnogo zasalqvam za dumite no nali egati trqbva da mi dadete nqkakvi saveti a ne da me psuvate i da mi govoriten kolko sum bila tupa i t.n
    mi kato si,kvo iska6 da te lajem li?
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Май не се притесняваш от това, че ще те боли, колкото от това, че си девствена....Не прави глупости.....ще се отваря с тампон...Боже опази

Препоъчвам ти да се отвориш с кактус
    т.11 от Правилника!
    коалка
    Мълчи уа критйен !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Така, мислех днес да се въждържами ида не пиша в темите в този раздел по простата причина че са супер тъпи но не издържах.
    Първо нека поясним ккаво е губене на девственост:ТОВА АЗНАЧАВА ДА СЕ РАЗКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА В случай че я разкъсаш с тампон ти губиш девственоста си, но при проникването на пениса отново ще те боли въпреки ли псата на кръв защото както казаха по-горе, големината на е дин тампон и един средно-статистически еректирал пенис (кка звучи само ) неможе да се сравнява...
    айде бегай да си играеш...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Така, мислех днес да се въждържами ида не пиша в темите в този раздел по простата причина че са супер тъпи но не издържах.
    Първо нека поясним ккаво е губене на девственост:ТОВА АЗНАЧАВА ДА СЕ РАЗКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА В случай че я разкъсаш с тампон ти губиш девственоста си, но при проникването на пениса отново ще те боли въпреки ли псата на кръв защото както казаха по-горе, големината на е дин тампон и един средно-статистически еректирал пенис (кка звучи само ) неможе да се сравнява...
    айде бегай да си играеш...
    otnovo glupost ,ne moje6 da me ubedi6 4e kato devstvenata cipa e razkasana,ve4e momi4eto ne e devstveno.znae6 li 4e ima momi4eta,koito se rajdat bez cipa-togava,kvo se polu4ava-rajdat se nedevstveni ili kakvo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    еми мила земи малко се образовай и ще се убедиш. Цял ден се ровя из форума въпреки че не пиша и освен безмислици друго не прочетох...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

moga da kaja 4e da si devstvena i da si otvorena sa 2 razli4ni ne6ta.moje da si otvorena samo ako vkara6 dostatu4no golqm razmer napodbqva6 erektiral penis koito da ti razkusa himena moje i operativno abe ima mn na4ini moje i kato sportyva6 daje da se otvori6 a da si devstvena e kogato si nqmala polovo sno6enie s muj taka 4e sama si pravi izvodite...dano sa ma razbrali horta
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Inside the temple
    Разбраха те, но все още си стои въпросът - защо девствеността да се свързва с химена?
    Да, преди време жените не са си пъхали разни неща отдолу като тампони например. За тогава разбирам.
    Но все пак това са две различни неща... разкъсването на химена може да съвпада с губенето на девствеността, но не са еквивалентни едно на друго.
    Или демек, мацка, която по една или друга причина е с разкъсан химен, но не е правила секс, се окачествява като "недевствена", така ли?
    Доста хора ще изразят несъгласие с това твърдение.
    When I love, I love.

Град
    kadeto iskam
    Може да се отвориш ама нз дали ше можеш да се затвориш

oh boje tolkova li e slojno:
    pravila si s*x - ne si devstvena
    ne si pravila s*x - devstvena si
    i NE, ne moje6 da se otvori6 s tampon ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Дали можеш да се отвориш? Ми от този форум и от тези хора съм се научила смятам,че на много ..Запомних нещо,което беше написала крем4ет0,тя беше казала,че девствената ципа се къса напълно при първото раждане (Извинявам се,ако бъркам )...А,за мен да се "отвориш"с тампон,дезодорант,пръсти или нещо такова е ПЪЛНА,ама ПЪЛНА глупост,за какво са тия момчета бе И да и да си навреш 15 тампона,ще се сметне,че не си девствена ЕДВА,когато усетиш "мъжкия полов орган "в теб!До тогава,каквото и да навираш си си се девствена и не си мислете,че като се опитате да се отворите сами,после няма да си боли ..Толко е различно при всичкииииииииииииии,че чак не ми се обяснява

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Може да се отвориш ама нз дали ше можеш да се затвориш
    Каква образованост, Боже...

аре стига сте обиждали момичето..няма да се отваряш с тампон.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    еми мила земи малко се образовай и ще се убедиш. Цял ден се ровя из форума въпреки че не пиша и освен безмислици друго не прочетох...
    imam samo4uvstvieto na dostata4no obrazovana

S tampon ne mojesh da se otvorish toi si vliza normalno nqmam kakvo pove4e da kaja

s kakvo se zanimavat dne6nite hlapeta!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си