- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- само4увствието
еи хора,здравеите,искам да ви питам какво е ва6ето мнение за само4увствието на тези на които неим трябва(демек на не6тастниците дето отстрани са сме6ни и се мислят за мнооого фее6ън,а всъ6тност са едно ни6то)а и според вас прекалено тъпо ли е хипер само4увствието
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Самочувствие всеки трябва да има, но трябва да е подкрепено от факти![]()
А за хипер самочувствието, такова може да имаш само ако притежаваш Microsoft, собствена държава и всички момичета/момчета те харесват (не заради парите ти)![]()
![]()
Смтам, че самочувствието е хубаво качество когато е в рамките на нормалното. Смешно е когато някой има високо самочувствие без то да има и капка покритие, но пък и не е хубаво съвсем да се подценява човек. Щом е с мярка-ОК, даже е много добре.![]()
Самочувствието трябва да е в рамките на собствените ти качества! За мене няма по-грозна гледка от надут и префърцунен човек, но не по-зле изглежда и някой комплексар- всичко трябва да е с мярка!
според мен най-печелят онези където се правят на скромни,а всъщност имат точно това ХИПЕР самочувствие.въпросът е как да разбереш кои са?обаче аз съм от тези със самочувствие,обаче ниско,имам се за красива,но не и за умна
![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Освен самочувстсвие...трябва да имаш и покритие...Самочувствието е важно за всещи човек...Но в прекалени дози започва да вреди!!!![]()
![]()
Най-добрата комбинация - самочувствие плюс покритие. Ако липсва покритието е смешно и жалко.
+1Първоначално написано от Maimunche_f
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Самочувствие според мен трябва да има всеки оважаващ себе си човек. Неможеш да си свит в някой ъгъл и да нямаш самочувствие заради такива, на които самочувствието им е до Марс при това без никакво покритие. Най-важното е да не се самозабравяш и да не се мислиш за кой знае какво, защото това дразни околните, а и всичко си има граници. Така, че аз съм за самочувствието, но разбира се както казаха в по-горните постове, самочувствие с покритие.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Самочувствие трябва да има всеки човек!Но самочувствие в някакви рамки.Защото обикновено голямото самочувствие е без покритие...
самочувствие всеки трябва да има, но в границите на нормалното, а не да си вирят носовете чак до небето...!
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
според мен,а и предполагам според много други,хубаво е 4овек да има само4увствие в умерени коли4ества. достатъ4но за да не е комплексар и достатъ4но за да не е като пуяк!
Да така еПървоначално написано от iliana_svoge
![]()
Ми познавам много хора с ПРЕКАЛЕНО високо самочувствие,а с тях не се разбирам изобщо.Необчам хората с високо самоч.
Вскеи трябва да има сомочуствие,но умерено![]()
Всеки трябва да има самочувствие.Нали всички си имаме хубавите качества?Но,да,знам точно за кои хора говориш.Прекаленото самочувствие е дразнещо,а и е смешно отстрани.
Бъдете със самочувствие,защото това е важно!Оказва до голяма степен влияяние на начина,по който се чувстваме,както и на психиката.Но не се правете на "най готините пичове,защото е смешно!)
Всеки трябва да си има самочувствие.Кой малко,кой много....поне да има на какво да се перчиш.Иначе ставаш идиот за останалите.
Самочувствието трябва да се базира на твоите възможности и качества... Имаш ли покритие-няма проблем. Но да имаш високо самочувствие, без покритие и да се правиш на някакъв велик е глупаво и ако хората си мислят, че като си надут и като си "гъзара" на училището (пример давам) всички ще те харесват жестоко се лъжат...![]()
Така еПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Светът се промени в такава посока,че хората,които са бедни селяни,много грозни,бедни тъпи и смотани,злобни(т.е-нямат с какво да се похвалят) имат по-голямо самочувствие от по-умните,по-богатите,по милосърдните и красивите.Тва е според мене.Ама не трябва да е съвсем така.Самочувствието е важно нещо,не да си с вирнат нагоре нос,та чак дъжд да вали в ноздрите,или пък все да те мачка.Отваряй се ,когато имаш причина,отговаряй,когато ти отговарят(т.е-не дърпай куката пръв),когато ти е писнало от тоя нахален,досаден човек,кажи му,веднъж,два пъти,накрая го булни в носа и не мисли за нищо,ЖИВЕЙ ЗА МИГА!
az pak imam pokritie,no nqmam samo4ustvie nz 6to![]()
![]()
Добре е да има самочувствие в рамките на нормата,особено пък ако се базира на нещо,но в никакъв случай да не граничи с високомерие