- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Vokal House
Слушате ли такава музика?Ако да,защо ви харесва и любимите ви песни от този стил.Ако не,нямате вкус![]()
Next Time I`ll be True...
Gangester - Last night i was dreaming
Reflekt ft. Delline Bass - Need to feel loved
За мен това са едни от най добрите излизали в близките години ..![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
хаус-а за мен си беше най-добър 2002-2005... преди това още са били в начални фази повечето стилове .... сега вече се свири на друго ниво ... амм така ще е ... все пак си имаме Evil Eddie Richards![]()
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Тая пък!Няква тъпа чалгарка тръгнала да обяснява на хората че нямат вкус!Я се гръмни бе!Ти като си чувала само за това деление в хауса не значи че другите нямат вкус..ходи си слушай Lucky you и спри да се правиш че разбираш много!!!Първоначално написано от kameliqbaby
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Initial_D vse ot nqkade se zapochva sesh se?da ne mislish che nai golemite fencheta obikalqli nqkoga klubovete po stranata sa se rodili takiva.i te ne sa znaeli nishto i te ne sa mojeli da usetqt muzikata.hubavo e che decata se zaribqvat na house-che ili techno ili nqkakva druga elektronna muzika.vse edni vsichki nie ne sme bili taka.hop sabujdame se i izvednuj mojem da razgranichim otdelnite pod stilo цсд
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
az imam house ot 1996 godina xaxaxa ma neznam dali e vokal ma prosto takava leka muzika 4estno ti kazvam nqma 4ove4e ne e za men opredeleno
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
need to feel loved e naistina mn qka
men me kefi sa6to i Offer Nisim feat.Deborah Cox-Easy as life(Original mix)
Deep Zone Project & Balthazar - Welcome To The Loop (English & BG mix)
e sq kolko sa vocal .... hqhqhhq
EI i az mnogo obi4am vokalniq house prosto samoto zvu4ene na jenski glas vav pesenta mn me kefi imam adski mnogo pesni i nqma kakvo da izrejdamHouse si e n1
![]()
......................................