- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всъщност като спи момчето/мъжът...
получава ерекция всяка сутрин ? Каква е причината
Аз лично винаги когато спа вечер и дори да съм леко задрямал като се разбудя пак е в ерекция.![]()
Пикочният мехур се пълни /допишква им се, което е нормално и за жените/ и притиска простатата. И оттам се получава ерекция.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Когато съм чела за сутрешната ерекция все пишат, че е я от притискане на пикочния мехур, я заради някакво състояние на мозъка по време на сън...
Ама любимият получава ерекция почти винаги, когато се отпусне или му се доспи....мистерията на мъжката ерекция.![]()
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
както каза Barbie мистерията на мъжката ерекция...![]()
при младите и потентни мъже сутрешната ерекция е минимум 5 пъти в седмицата, с възрастта и намаляването на половта мощ сутрешната ерекция се случвапо рядкоПървоначално написано от thefreak
съмнява ме да е само заради пикучния мехур ...
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Първоначално написано от `Death`Whore``
+1
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
При мокрите сънища, детенце, мъжът се празни, така че няма логика да се събужда надървен от мокри сънища.Първоначално написано от sasha_90
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Aм 5х незнам ама при мен е всяка седмица всеки ден и много рядко "изтървам" 1 денПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
![]()
![]()
щото така ма е вазпитал дедо Винаги в бойна готовност![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
awe ne si spomnqm den deto da sam se sabudil i da ne sam go vidql v nenadurveno sastoqnie . seki pat kat stana i e shtruknal kat samarskoto zname ... lo6oto e 4e spa s bokserki ... i nashte 1000 proc mi go vijdat (smisal kak e dignal bokserkite de) a oshte po lo6oto e 4e iam sestra na 7 godini i ne mi e qsno tva malkoto kvo li si misli
![]()
[quote="Анонимко"]получава ерекция всяка сутрин ? Каква е причината
za da ni budqt s edin hubav sutre6en sex![]()
тъй деПървоначално написано от petet
нали тва написах ... минимум 5 пъти, винаги има някакви изключения, затова учените са си оставили някакъв буфер като са казази че се случва минимум 5 пъти в седмицата
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
da interesno e tva,zashtoto kato spim s moq priqtel i az samo leko da se razmardam toi pochava da mi pravi nameci za sex i bez da sme praveli nishto e gotov![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!