- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Avril Lavigne Ft. Lil'mama-Girlfriend
Искам само да питам дали има фенове на Avril Lavigne(СИГУРНО ИМА МНОГО НЗ ЗА КВО ИЗОБЩО ПИТАМ НО КАКТО И ДА Е)![]()
и гледали ли сте новото съвместно видео но Аврил с Лил мама и харесва ли ви??
![]()
![]()
![]()
Аз не съм фенка на Avril , но ще си кажа мнението . Не ми харесва . Особено с тези графити дет' уж те правят са ми много смешни . И други неща ме дразнят в клипа , но сега не мога да се сетя .
и аз не съм фен, но песента ме кефи и клипа ме кефи, а тая lil mama направо......![]()
не мога да кажа че съм луда фенка на Аврил, обаче ми харесват някои песничкиотносно новото клипче...бива , иначе песента е много свежарска \
/ харесва ми
![]()
Момиче съм
песните на аврил ме кефят и girlfriend ме кефеше мн в началото обаче ми омръзна , а сега тва с lil mamata ми е ужасно противно..
Еми просто предполагам щтот тя много готина и песните и мн гот.
![]()
![]()
щото тя много готина и песните й много гот...
тиииии да си от Афганистан че пишеш така?!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахахахаххахаПървоначално написано от _SL_
![]()
Клипа е глупав, песента е глупава, Аврил и Лил Мама не ми харесват изобщо![]()
Тая Лил Мама е много странна в устата![]()
и мен!отвратителна е!бтв за 1 път виждам толкова кльощава чернокожа.по приницип по тях има доста материал.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Аврил-има няколко хубави песни.нищо повече.не ми допада.Girlfriend ми харесваше,клипа също.сега с тази версия въобще не ми харесва.развалиха песента.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Аз много харесвам Аврил,тя е една от любимите ми певици!Само че ремикса с Лил Мама не ме кефи особено. Мисля,че Girlfriend беше по-яка и имаше по-хубав клип.
i dvete tolko mi omruznaha prosto, 4e...![]()
...pesnite imam v predvid
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
ТцтцПък ти освен за Лавинка и Мравунчо ще пуснеш ли за още някой изпълнител?!?