.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Повече от фен

Напуканите устни

Вече става студено и моите устни веднага почват да се пукат въпреки,че си слагам гланц почти всеки ден.Много е неприятно,защото като се усмихна и веднага теква кръв и после стои грозно (някой казват,че било секси ама според мен не е).И така де въпросът ми е имали някви гланцове или червила подходящи за такъв проблем,защото съм чувала,че имало с витамини или нещо такова,но не съм много запозната.

Град
    СофиЯ
    Гланцовете на Нивеа не са хич лоши!

Guest
    Балсамите на Нивеа. Отиди в някой магазин и ги разгледай.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Балсамите на Нивеа. Отиди в някой магазин и ги разгледай.

Guest
    Точно на Нивеа балсамите не вярвамда ти помогнат! Прекалено за твърди и мазни, а на теб ти трябва нещо хидратиращо. Ако искаш купи си балсамчето на Голдън Роуз, струва около 2 лв, синичкото, много приятно ходратира, но много бързо свършва. Друго много подходящо за теб е балсамчето за устни на една бг фирма- мисля, че Хармония се казва- има различни плодови вкусове, евтино е- около левче, и е на вазелинова основа. Хубаво е да си мажеш устните с масло или с мед. Може от време на време да ги търкаш с четка за зъби- премахват се мъртвите клетки!

Град
    СофиЯ
    Няма ли да я боли с четката за зъби..?

Град
    In YoUr DrEaMs
    Когато имам същия проблем си слагам балсам за устни.Много помага. Колкото и странно да звучи си слагай и преди лягане, за да ти се омекотяват през нощта.След това на сутринта са много приятни...
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Друго много подходящо за теб е балсамчето за устни на една бг фирма- мисля, че Хармония се казва- има различни плодови вкусове, евтино е- около левче, и е на вазелинова основа. Хубаво е да си мажеш устните с масло или с мед. Може от време на време да ги търкаш с четка за зъби- премахват се мъртвите клетки!
    Подкрепям!Аз също саъм с вечно напукани устни и само балсамчето на харомония ми помага.Меда е класика в жанра,а с четката за зъби не боли.Може да се прави след миене на зъби
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

на мен лично балсамите на nivea ми помагат много и изобщо не са твърди и действат много бързо
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Аз ги харесвам балсамчетата на Нивеа. Аз сега си взех някакъв съвсем обикновен с алое, май е левче. Страхотен е, устните стоят мн привлекателни, а и усещането е приятно. То, в тези ветрове няма др спасение
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Guest
    И аз ползвам балсанче на Нивеа, но само като ежедневна грижа (без да са ми напукани устните), но в това време то определено не може да ми помогне. За това си взех крем "Здраве" и се мажа с него преди лягане. Жесток е - за 2 вечери мазане и устните ми напълно заздравяха. Ако искаш можеш да се намажеш и през деня де, но само ако ще си стоиш вкъщи, защото крема е гъст и стои катоо.... бяло червило и не е много подходящо за излизане

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И аз ползвам балсамче на Нивея и съм много доволна. Този, който имам в момента е в аромат на пъпеш и е много приятен. Ползвам го от доста време и все още има (искам да кажа че не свършва бързо ) Моя изопщо не е твърд, много си е мекичък и леко мазен, но на мен така ми харесва.Препоръчвам ти го... Дано бързо се справиш с проблема

Еми и аз съм същата,а като бях малка постоянно бах с напукани устни и ги облизвах и ставаше 1000 пъти по-зле,така че използвам балсамче и ми помага и възелина също върши чудзесна работа.

Град
    Dreamland Varna
    Балсамчетата на Leocrema и Nivea са най-хубавите! \/
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Преди да си легнеш ги мажи с мед...като се върнеш вкъщи също ги мажи с мед..ще се оправят бавно но постепенно Успех..като излизаш слагай някой балсам..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

На мен много ми помагат балсамчетата на Нивеа А може и вечер преди да си легнеш да се мажеш с някакъв крем за лице или крем Здраве също помага

Аз ползвам балсамите за устни на Нивеа.
    <3 ^^

Az pak ve5er kato zi izmiq zabite si minavam i ustnite s 4etkata i posle sladam edno balsam4e (ne mu znam imeto ot aptekata e mai 4e 1 lev4e) i na sutrinta ustnite mi sa mn qki i izob6to ne se napukvat

Фен
    Град
    botevgrad
    аз си купих едно от орифлейм казва се нежна грижа.струва 11.90 ама сега беше на промоция то е само 15мл.ама мойже да ти стигне за цяла година защото трябва по много малко

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз съм много доволна от балсамите на Нивея.Препоръчвам ти ги

Купи си най-обикновен балсам за устни от аптеката.Струват 1.00-1.20 - зависи от аптеката и се мажи с мед.А тия червила и гланцове дето са за напукани устни изобщо не помагат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

аз използвам балсама на нивея PEARL & SHINE и ми помага

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Преди да си легнеш ги мажи с мед...като се върнеш вкъщи също ги мажи с мед..ще се оправят бавно но постепенно Успех..като излизаш слагай някой балсам..
    Тва с меда задължително А за балсама можеш да си вземеш на Ейвън.Определено действат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Тва с меда задължително А за балсама можеш да си вземеш на Ейвън.Определено действат
    И аз съм за Ейвън. Освен меда и другите неща, които ти казаха, според мен е хубаво да си носиш балсанмчето винаги с теб и когато почувстваш устните си сухи, да си сложиш. Може да е по 15 пъти на ден, стига да се чувстваш добре

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    докато си вкъщи си мажи устните с Вазелин,стават мн мекички и наистина на мен ми помогна миналата зима
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си