.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: проблем

Guest

проблем

ot mnogo maluk imam benka na penisa i tova men ne me pritesnqva no iskam da pravq seks s priqtelkata si i neznam tq kakvo 6te si pomisli.kakvo da pravq?

Повече от фен
    Град
    София
    Пробвай

Град
    Inside the temple
    Предполагам приятелката ти те обича и няма да й пука особено много. Дори може да бъде счетено за сладко.

Бенката единствено може да доведе до здравословни проблеми (по-специално хората цитират рака на кожата). Ако е просто малко кафяво петънце, със сигурност няма от какво да се тревожиш. Иначе ако желаеш можеш да посетиш лекар и да се консултираш с него, защото все пак той е много по-компетентно лице.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако държи на теб,няма да й пречи.

И кво?Нали не е брадавица?

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Няма проблеми,щом не е нещо заразно
    точно така!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Плевен ..
    Бенката е считана за придаваща чар на човек , както и луничките Ако пък е доста голяма и не е само петно посети доктор Мисля че абсолютно нищо няма да и пречи на твоята приятелка

Ако бенката ти е от нормалните мънички и кафяви бенчици, това не би трябвало да бъде проблем нито за теб, нито за приятелката ти.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Бенката е считана за придаваща чар на човек , както и луничките Ако пък е доста голяма и не е само петно посети доктор Мисля че абсолютно нищо няма да и пречи на твоята приятелка
    Подкрепям.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Ако бенката ти е от нормалните мънички и кафяви бенчици, това не би трябвало да бъде проблем нито за теб, нито за приятелката ти.
    +1

Наистина бенките те отиличават от другите..в твоя случай също Дано да не е релефна(брадавица).. а ако е така..как..си биеш...сещаш се ??? Е...надявам се да е от онези кафеви петанца..иначе..пич май на лекар ще се ходи

Супер фен Аватара на bEbsI
    Смятам бенките,за красиви и еротични.. Щом човека до теб те обича от една бенка няма да се трогне спокс!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен
    kak moje da se pritesnqva6 ot ne6to tolkova nezna4imo,tova sa savsem normalni i estestveni ne6ta,ne se pritesnqvai dori i gram
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    kak moje da se pritesnqva6 ot ne6to tolkova nezna4imo,tova sa savsem normalni i estestveni ne6ta,ne se pritesnqvai dori i gram
    Да, но ако бенката е голяма, тогава наистина има повод за притеснение... и не за това как ще реагира приятелката му, а за да не стане нещо на него самия...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Да, но ако бенката е голяма, тогава наистина има повод за притеснение... и не за това как ще реагира приятелката му, а за да не стане нещо на него самия...
    e da v tozi slu4ai sam saglasna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

пише се бемка иначе опитай, може и да е по-яко

Craig David-Walking Away

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    e da v tozi slu4ai sam saglasna
    Да
    Но автора не е казал за какво точно става на въпрос и ние може само да гадаем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си