- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
ot mnogo maluk imam benka na penisa i tova men ne me pritesnqva no iskam da pravq seks s priqtelkata si i neznam tq kakvo 6te si pomisli.kakvo da pravq?
Пробвай![]()
Предполагам приятелката ти те обича и няма да й пука особено много. Дори може да бъде счетено за сладко.
Бенката единствено може да доведе до здравословни проблеми (по-специално хората цитират рака на кожата). Ако е просто малко кафяво петънце, със сигурност няма от какво да се тревожиш. Иначе ако желаеш можеш да посетиш лекар и да се консултираш с него, защото все пак той е много по-компетентно лице.
When I love, I love.
точно така!Първоначално написано от sexita
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бенката е считана за придаваща чар на човек , както и луничкитеАко пък е доста голяма и не е само петно посети доктор
Мисля че абсолютно нищо няма да и пречи на твоята приятелка
![]()
Ако бенката ти е от нормалните мънички и кафяви бенчици, това не би трябвало да бъде проблем нито за теб, нито за приятелката ти.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Подкрепям.
+1Първоначално написано от KaTinCeTy
Наистина бенките те отиличават от другите..в твоя случай същоДано да не е релефна(брадавица).. а ако е така..как..си биеш...сещаш се
??? Е...надявам се да е от онези кафеви петанца..иначе..пич май на лекар ще се ходи
Смятам бенките,за красиви и еротични..Щом човека до теб те обича от една бенка няма да се трогне спокс!
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kak moje da se pritesnqva6 ot ne6to tolkova nezna4imo,tova sa savsem normalni i estestveni ne6ta,ne se pritesnqvai dori i gram
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да, но ако бенката е голяма, тогава наистина има повод за притеснение... и не за това как ще реагира приятелката му, а за да не стане нещо на него самия...Първоначално написано от marina star
e da v tozi slu4ai sam saglasnaПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
пише се бемкаиначе опитай, може и да е по-яко
![]()
Craig David-Walking Away
ДаПървоначално написано от marina star
![]()
Но автора не е казал за какво точно става на въпрос и ние може само да гадаем.![]()