.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Лесна ... ?

Milena'gb
    Guest

Лесна ... ?

Zdraveite na vsichki.Na 15 godini sum,momiche...Imam si priqtel ot 1 mesec veche(i predi sme xodili)i sum devstvena.Naposleduk bse mi namekva za seksa,onazi vecher si govorixme i toi kaza 4e seksa dopulva edna vruzka,4e q pravi pulnocenna.Pravil go e mnogo puti i iska sega da go napravi i s men.Vuprosa mi e:Prekaleno rano li e da my pysna ... ? 4ustvam se gotova,no neznam dali nqma da me pomisli za lesna..
    Molq bez izlishni komentari,blagodarq predvaritelno

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка

Мега фен Аватара на Blab
    пфф....на него просто му се е*е...Ако ти го искаш го направи, какво те интересува кой какво ще си помисли

Мега фен Аватара на babity
    Еми мила тва няма как никой от нас да ти го каже, защото не го познаваме! Едва ли факта, че може да те помисли за лесна ти е проблема. По - добре помисли като толкова ти опява за секс няма ли да те зареже като му го дадеш...

Супер фен
    Мила, щом търсиш съвет тук, едва ли си много готова... Не мислиш ли, че ако наистина го искаше щеше да питаш непознати хора, или направо нямаше да действаш...
    Направи го тогава, когато ти самата си готова, а не под нечие влияние.

Град
    Inside the temple
    Наистина секса допълва една връзка. Не е твърде рано - това е твое решение и ако ти се чувстваш готова, никой не може да те упрекне. Според мен обаче трябва да си сигурна в неговите чувства към теб, за да не се окажат така нещата, че накрая си блъскаш главата в стената и се питаш защо си позволила точно той да ти е първия.
    When I love, I love.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Мислиш ли, че си готова? Според мен не си съвсем сигурна, щом се питаш какво ще си помисли той...... Или искаш да спиш с него, или не искаш. Ако наистина го искаш и си готова едва ли щеше да пуснеш тази тема....
    Ти сама каза, че той много пъти го е правил и сега иска да бъде и с теб....замисли се....да не се окаже, че си поредната му бройка...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ама, ако не му дадеш може да те помисли за "трудна" и да те зареже
    любов, любов, но и членът си иска своето

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ама, ако не му дадеш може да те помисли за "трудна" и да те зареже
    любов, любов, но и членът си иска своето
    точно казано! =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Търново.... Велико Търново
    лично мнение: още си малка ( 1/2 ме зарязаха за тфа мнение но много ми дреме )

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако си готова го направете.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Лесна ... ?

Цитирай Първоначално написано от Milena'gb
    Zdraveite na vsichki.Na 15 godini sum,momiche...Imam si priqtel ot 1 mesec veche(i predi sme xodili)i sum devstvena.Naposleduk bse mi namekva za seksa,onazi vecher si govorixme i toi kaza 4e seksa dopulva edna vruzka,4e q pravi pulnocenna.Pravil go e mnogo puti i iska sega da go napravi i s men.Vuprosa mi e:Prekaleno rano li e da my pysna ... ? 4ustvam se gotova,no neznam dali nqma da me pomisli za lesna..
    Molq bez izlishni komentari,blagodarq predvaritelno
    nqma zna4enie kakvo 6te si pomisli toi! ima zna4enie kakvo misli6 ti!ako smqta6 4e si gotova davai,az li4no smqtam 4e ti e rani4ko,opoznai go po dobre,tuko vij e s tebe samo za sexa,poiz4akai o6te malko,vse pak 1 mesec ne e koi znae kolko mnenie-nikoi ne zaduljavam s mnenieto si,ti si znae6 macka!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Не го познаваш достатъчно добре, факт е, че не знаеш дали ще те помисли за такава.Изчакай малко, опознай го, реши дали това е точния човек, а не, защото той така иска.

Виж какво сама си преценявай...секи отговаря сам за себе си...ако си готова - добре пусни му,обаче помисли преди тфа дали след като го напрайте няма да те зареже.Никой няма да реши вместно теб.така че мисли!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Прави секс бе, това е хубаво нещо... и Все пак 1 месец и се чувстваш готова - какво чакаш още давай смело

Ami ako mu kajesh 4e si devstvena nqma da te pomisli za lesna a dali da go napravish popitai sebe si ne horata

Град
    Lovech
    zavisi 6tom go e prail mnogo i te kara da go praite i ti namekva gledai da ne e samo zaradi seksa i posle da te zareje pomisli si

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Супер фен
    Град
    Своге
    по текста ли4и,4е не си готова за това.аз ти предлагам да из4ака6 о6те поне 2 масеца и ако дотогава не те е зарязал зна4и те оби4а и иска да бъде с теб и ве4е ако си напълно сигурна деистваите
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

нa 15 само си мисли че си готова...но както и да е прави както ти идв от въре ако искаш действай ако не го искаш и го правиш от страх да не те разкара-недей.

It`s your choise !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Еми ти си решаваш...ако наистина се чувстваш готова що не?Обаче ако наистина си готова защо ни питаш нас

Град
    Асеновград, България
    Мисля, че ти е рано, незнам и до колко си готова, щом питаш тук. Все още не се познавате достатъчно, не бързай! Не можеш да си сигурна, какво би си помислил за теб ако го направиш сега!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не го познаваш достатъчно добре, факт е, че не знаеш дали ще те помисли за такава.Изчакай малко, опознай го, реши дали това е точния човек, а не, защото той така иска.
    Съгласна!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Мисля, че ти е рано, незнам и до колко си готова, щом питаш тук. Все още не се познавате достатъчно, не бързай! Не можеш да си сигурна, какво би си помислил за теб ако го направиш сега!

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си