.

Виж резултатите на анкетата: Za ili protiv iznevqrata?

Гласували
149. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

25 16,78%
  • Protiv

124 83,22%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: Изневяра

Цитирай Първоначално написано от namina
    когото обичаш някого само той/тя те интересува!
    аз съм против изнавярата,и кото обиаш някого не трябва да му изневеряваш!

EVALA ... bra0 az sam na si6toto mnenie !!

Мега фен Аватара на amatorium
    Absolutno protiv.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    +++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hidden Village of Konoha
    По принцип съм против, защото ако ми изневерят бих се обидила, пък и аз рядко го правя. Всъщност уважавам правото на избор на даден човек и мисля, че ако нещо в една връзка не те удовлетворява и си опитал да говориш за това с партньора и няма резултат, то тогава имаш пълното право да си го потърсиш другаде. В случая имам предвид секс, защото ако ти липсва нещо друго - психически или емоционално, тогава вместо да се изневерява, е по-добре да се прекъсне връзката. Но все пак съм против, защото аз съм човек, който би разбрал и би направил за партьора това, което му липсва. Ако той не го сподели с мен, а направо ми изневери, бих се обидила до някъде и бих прекъснала връзката. Но въпреки това ще си запазя добрите чувства, без да се караме, защото донякъде го разбирам.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ох тази тема е обсъждана вече

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Твърдо против! Ако не искаш да си с дадения човек и искаш да се е?еш с други, просто го зарежи.. Защото изневярата боли повече.. Лично мнение.
    Sasho1988

Варна..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Твърдо против! Ако не искаш да си с дадения човек и искаш да се е?еш с други, просто го зарежи.. Защото изневярата боли повече.. Лично мнение.
    За пореден път се съгласявам със Сиси.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на 24white24
    100% против ако не искаш да си с един човек по-добре да се разберете и разделите а не да се лъжеме криеме и тн. няма смисъл да нараняваш един човек ако не желаеш да си с него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    + Ако твърдиш, че обичаш един човек, а му изневериш, значи чувствата ти не са истински!
    100% Против!
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Estestveno,4e sum protiv.Ne sa mi zineverqvali,no az sum i znam kolko mnogo naranih 4oveka do sebe si po tozi na4in,ne bih povtorila gre6kata i se nadqvam i na men da ne mi go pri4inqt.Az ne bih prostila iznevqra nikoga,vuprek,4e togava vuposnoto mom4e mi prosti,ot koeto samo me nakara da se po4uvstvam o6te po-golqm bokluk!...ne namiram smisul v iznevqrata-100% naranqva drugiq,a i teb samiq,a naposleduk vse po-4esto 4eta razni istorii tuk kak nqkoq si re6ila da napravi mrusno na revnivoto si gadje i mu izneverila "pone da ima ot kakvo da revnuva"....decata si igraqt na lubov i 4uvstva!

ТВЪРДО ПРОТИВ изневярата от всякакъв вид!
    Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Mного се двоумя между двата отговора. От една страна съм ”за” изневярата, тъй като тя е един искрен показател относно това какво куца във връзката. Ако секса не е задоволителен - чукаш други. Ако партньорът ти не те прегръща достатъчно се гушиш в други мъже и търсиш топлинка.

Също така аз съм обяснила на моя приятел ”Ако искаш ми изневерявай, не съм тръгнала да те спирам, да ти забранявам и да те карам да ми се кълнеш. Ако го направиш - кажи ми и обясни ми защо, за да се поправя. Предпочитам да не го правиш, но ти сам можеш да решиш какво да правиш.”

Против изневярата съм, защото отчасти тя е признак и за слабост и егоизъм в най-чистата му форма. Всякаква загриженост относно това какво можеш да причиниш на любимия си човек е изчезнала. Теб просто те интересува ”тук и сега”, не разсъждаваш разумно за последствията, а се спускаш в глупави авантюристични задоволявания на най-важния нагон. Важен или не - затова сме разумни, защото уж разума стои над нагоните и егото. Нали затова имаме свръх-его?

Туй от мен.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си