[quote="Say It Right"]
Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
... В единия случай делиш сърцето на любимия си човек с някой друг, в другия случай - делиш тялото му.
Ako delish tqloto na gadjeto si nqma li da se po4ustvash nesigurna i da te zaboli? I ne mislish li 4e kakto q 4uka moje i da se vlyubi bez da iska ili ne6to ot sorta?
Че ще ме е страх - страх ще ме е, но без причина. Тъй като аз му имам доверие. Затова съм му казала ”ако искаш ми изневерявай, просто ми кажи ако го направиш”. И не го е правил. Погледни го от психологическа гледна точка - забранения плод е най-сладък. Аз ако му кажа ”Ако ми изневерииииш ще скъсаме, ще те псувам, ще те мразя, дъра-дъра”, малко по малко ще почне да се промъква онова дяволито желание да ми изневери.. Точно защото е лошо, защото е неправилно.. Защото не би трябвало да се случи.

Моята грижа е той да е щастлив. Ако това да изчука друга го направи щастлив - и аз ще съм щастлива (макар и по доста гаден начин). А пък вече негова грижа е аз да съм щастлива. И той знае, че би ми причинил болка, ако ми изневери. Затова не го и прави. Безкомпромисно отдаване