- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
mi ne sam pravila troika i dokato sam s moito pate ne mislq da pravq!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Йък ! Аз видя ли жената ше ми се надърви, а от мъжа да ми падне. гадноооооооооо тройките съкс
Правих и то наскоро, но не точно тази която исках, за комбинацията говоря, и повече няма да направя от нея въпреки че беше относително хубаво и не съжалявам, но небих и повторила. Иначе много ми се иска с двама мъжееееее![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Иска ми се да бъда с жена, но ще бъде много трудно да преодолея себе си...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да правила съм с едно момче и една приятелка.....беше забавно,но нищо особенно.Аз и любимия мъж-това е за мен рая![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Не съм,но бих пробвала!![]()
Мен пък не ме блазниНе бих споделяла приятеля си с друга, нито той мен с друг. А и по принцип съм против
Да,с двама мъже .Готино ,много е готино ,двама души за теб да работят.![]()
тройка съм правил, но най-яко ми беше уден път когато бяхме 9 момчета и една мацка, но само ни духаше беше девствена и никой не искаше да я отвори. абсолютно всички ни пресуши обожаваше да пие сперма. Така си изкарахме цял ден бавно и спокойно. Сега обаче ми се иска "сандвич" аз, приятел и едно момиче и двамата вътре в нея. Един приятел е пробвал и каза, че е готино стига да не си отдолу, че е най-трудно да се движиш. Искам и двама да сме на едно място в нея, но засега моята мацка не ще и да чуе за подобни работи![]()
![]()
![]()
Тройката е за хора който нямат тръпка в сексуалния живот с партньора си и се чудят как да си начешат крастата !!!![]()
не сам правил троика не мисля за момента и да правя приятелката ми е фантастична![]()
а колкото до
6 момчета
1 момиче
просто гледаите Gang Bang 34![]()
![]()
Първоначално написано от Summer_Girl_6
Сигурно така ще да е...
Не съм правила и не мисля да правя.
breii ako si ot plovdiv si napravo uredenaПървоначално написано от cotton candy
![]()
Аз не съм правила тройка, но с удоволствие бих направила.Това нещо винаги ми е било интересно.Особено с две момичета.Нямам против, ще бъде доста интересно и забавно.Защо мислите, че ако правиш тройка няма тръпка в сексуалния живот.Напротив според мен това разнообразява много секса, но всеки си има мнение.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Не,не съм правила