.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Тъпо ли е

lqlqlqlqlqляля
    Guest

Тъпо ли е

Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете Энам,че темата е тъпа,ама ...
    Мерси

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Много ясно, че не е тъпо. Действай

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен ебач, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на Blab
    Прави, каквото ти е кеф бе, дете!

ми то попринцип всички си имаме нужди и не мисля, че е тъпо по-тъпо е да си мълчиш и да си останеш на сухичко! А и няма да ти откаже според мен, защото в повечето случаи момчето се моли за секс, а не момичето

Craig David-Walking Away

Град
    L.A. \ Moscow
    ааа не е тъпо... много си е НЕтъпо даже! искам и на мен да ми предложат! )) )
    Raise your fist!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?!

Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.
    Има го и то навсякъде.Кво те кара да мислиш че само тук го има?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Maluk_me4y
    Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р
    А така ! Не го поэнавам въпросното момче,оама предполагам че няма да откаже и ,че няма да му се види тъпо
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?!
    точно така кое момче би отказало секс..?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    точно така кое момче би отказало секс..?
    Винаги има иэключения
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо пък връзка между вас да е невъзможна.Няма невъзможни неща.А иначе ако искаш му предложи каквото си поискаш.

Супер фен
    Че защо да е тъпо!?!
    Както момчетата искат от нас, така и ние може да си поискаме от тях. Все пак имаме равни права.

И според мен не никак тъпо пробваи от пробване глава не боли

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Не ми трябва секс без връзка та да го предлагам.До сега ми се е случвало само да отказвам
    +1
    Иначе по темата-не,не е тъпо...доста е дръзко и смятам че момчето ще го оцени \/ Тъй че действай и после разкажи кфо е станало

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, намекни му.Малко момчета ще откажат, ако и той те харесва.

Мега фен
    Град
    София
    Каэа ли му????
    По0добре давай,отколкото да си насухо
    [size=7][b][u]fosse cos

Може да сметне, че нещо се ебаваш с него или, че му правиш някакъв гаден номер, ако не подходиш достатъчно внимателно. Обаче ако само му намекнеш едва ли ще те разбере.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    хаха... тъпо било, друг път. доста момчета им харесва това. ако е някой тъп сдухльо ще те отреже, ма да се надяваме, че не е...=) късмет=))
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Град
    Асеновград, България
    Не е "тъпо" (едва ли може да е остро ), но не можеш да си сигурна, какво би си помилил за теб.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ami sex bez vrazka nikoga ne sam pravila ama edna moq priqtelka samo takav e pravila abe nz mene ne me kefi makar 4e sam imala mn vazmojnosti

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.

tuk delenieto go ima zavisi ot menieto az li4no jena za kurva 6te smetka ako spi primerno s 5tima na vednuj a dali e spala s primerno 7 du6i za 7 dena kvo mi puka nqma lo6o )))

A po temata est 4e ne e tupo v smisal radvai se na jivota kvo ti puka kvo 6te si pomisli ako prieme ebete se kefete se ako li ne kaji mi ok ti gubi6 zavarti se i si tragni samo posle 6te go e qd hahah

prosto mo go kasi i ako toi go iska ste go napravite a v pove4eto sly4ai mom4etata se saglasiavat da praviat sex

Слушай сега батко ти, наистина, ако го искаш ще трябва да му предложиш и то не само да му предложиш, но и недвусмилено да му заявиш желанията си.Съблазни го, погали го.Възбуди го и той вече е твой.
    От тук нататък всичко зависи от теб.

Супер фен

Re: Тъпо ли е

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqляля
    Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете Энам,че темата е тъпа,ама ...
    Мерси
    mn qsno 4e ne e tapo,az sa6to sam go pravila i nito sam kurva,nito e stanalo ne6to gadno.daje 6te se izkehi spored men
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си