- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниско кръвно?
аве хора.мама ми каа че съм била анемична...
щото не съм се хранила редовно и съм била 1.66- 45 кг. Апък и постоянно ми се спи даже и кат си легна в 9 вечерта и на другия ден стана на обед и пак ми са спи
Как са разпознава ниското кръвно?
Докато не почнеш да припадаш не е страшно ..
К'во има да ти го познават?Просто си измери кръвното или иди на лекар да ти го измерят. Какво се чудиш? Аз не бях разбрала, че имам, докато лекарката ми не ми го измери...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
споко и аз съм с ниско кръвно мн е гадно.....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз съм с вас. Пия капки на билкова основа и така го поддържам 105 на 75-80. Ниско и с близки граници, ама без капките пада на 80 на 60 и става страшно. Измери си кръвното. Продават апарати. Най-добре си вземи такъв с маншет и слушалки(май мануален се казваше), защото при него грешката е най-малка!
Kak se razpoznava niskoto kryvnoto?? 6to za vypros...
Ima aparati za merene... kupuvash si edin i si go sledish...
Normalnoto kryvno e 120 na 80... ako ti e pod tezi granici, znachi e nisko...
A anemiq i nisko kryvno sa syvsem razli4ni ne6ta!
Hapvai pove4ko i pii kafe.. za da ima6 pove4e sili!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Точно щях да пускам тема за ниското кръвно....
И аз съм с ниско кръвно. Майка ми е медицинска сестра и ми го мери всеки ден - 90 на 70...понякога, с 300 зора се качва на 100 на 80... аз съм трагичен случай. Преди два дни изгубих съзнание в автобуса, въпреки че бях закусвала и бях пила сладко кафе. Стана ми лошо и понеже бях права, а наоколо беше претъпкано, съм изгубила съзнание и в минутките, в които бях на себе си и намерих сила, звъннах на приятелката ми да дойде на гарата и да ми купи шоколад и кола. После ми светна малко обаче бях като парцал цял ден.
Днес изядох цяла тенекия сирене едва ли не, и след точно 3 часа пак бях "подбелила" очите.
Ужас е това просто...
Ами можеш да посетиш личния си лекар да ти премери кръвното, в случай, че нямаш апаратче у васАз също съм с ниско кръвно и когато усетя да ми прилошава, хапвам шоколадче, засега помага
![]()