- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна програма
Немам ко да прая ..и реших да ви запитам ... каква антивирусна използвате и от коя сте наи доволни ...
лично аз сам с Kaspersky ... И никакъф проблем нямам
ЗАСЕГА
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Avast![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ОМРЪЗНА МИ ...НЕ ВТРЪСНА МИ сЪ от подобни теми . Ми харесайте си някаква прочетете отзивите за нея в нета тествайте я . Е да му ********* малко акъл се иска е . Сега ще започнат едни и същи спорове коя била по- добрата и всеки си хвали неговото...разбира , не разбира ....
има нещо таковаПървоначално написано от Forslor
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
spy sweeper мн е яка=D>
Аз съм с NOD32 (лицензиран). BallFace, добри са е и двете и Kaspersky, и NOD32, но Kaspersky e тежката.
AVG
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Никаква
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
NOD32!![]()
И аз преди бях така,но след 2 spy-я ...Първоначално написано от Eagle_13
![]()
Incomplete..........
LGPz, да не забравяме, че това е антивирусна програма, но се справя и с някои spyware. Ако искаш да хваща и spyware, използвай новия пакет за защита на ESET - ESET Smart Security (NOD32 v3 Beta, Firewall, AntiSpam Module, AntiSpyware Module).
McAfee / Northon Internet Security / F-prot / AVG / Avast / BitDef / Active Virus Shield / KISПървоначално написано от MajeStic
и после ко ?![]()
Аз си използвам Kaspersky Internet Security и си проверявам,когато ми скимне регистрите.А и ако някой реши да ми хаква компа...ще го направи,ако е достатъчно добър.Първоначално написано от Ruthless
Incomplete..........
Kaspersky![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
общо взето все тая с какво си ... няма антивирусна която да не пусне нито 1 вирусче , пробвал съм всичките и все става някой сакатлък .... така че нещо което средно точи ресурси и да върви там ... сега съм с аваст , обаче 100% ми е пуснала някой друг вирус ... а от касперски , имаше 1 версия която в крака си имаше вирус , който не засичаше и правеше страшни мизерии..
NOD32 Sucks! С нея хванах 3 вируса! Сега съм на AVG и Zone Alarm.
Първоначално написано от Princeska
Неподходящ размер на снимка в подпис!