.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Агресията в училище

Zdraveite teenove!Mn mi haresva tozi sait i nai-ve4e foruma!Bih iskala da znam kakvo e otno6enieto vi kum agresiqta sred mladite hora i nai-ve4e u4enicite!Smqtate li, 4e q ima i kakvi sa pri4inite za neq?Mn 6te mi pomognete ako izrazite mnenie po vuprosa!MN BLAGODARQ PREDVARITELNO!

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    stella

Мега фен Аватара на quench
    това, че ще ти помогнат е ясно, само че си кажи: курсова работа или проект?

тцтцтц, хората по света анкетират таргет групата поне....

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на bEbsI
    Естествено,че я има то трябва да си сляп,че да не я видиш.Всички сме няк'ви супер изнервени,викаме,крещиме,с ресирани сме.На какво се дължи ли ? На проблеми вкъщи (във всяко семейство все пак има проблеми) , проблеми с гаджето ( на всеки му се е случвало да му разбият сърцето или да му е кофти,за нещо което е направил) иии така проблеми,проблеми и пак проблеми и ние незнаем как да ги решим и вместо да поговорим с някого ( родителите ни са вечно заети,защото се мъчат да свържат двата края; а приятелите ни биха ни изслушали на драго сърце,но какво ни биха посъветвали като имат същите проблеми..) И така си изливаме проблемите в агресия.Просто трябва да има някой,който да ни изслушва и най-важното да ни обръща внимание! И спирам вече да пиша романи...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Има я И то навсякъде,дължи се в повечето случай на разглезени пикли и пиклювци ...В моя клас агресия имаше 7 години,и все някой беше шефа,тая година е по-добре,явно им е дошъл акъла в главите

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Естествено,че я има то трябва да си сляп,че да не я видиш.Всички сме няк'ви супер изнервени,викаме,крещиме,с ресирани сме.На какво се дължи ли ? На проблеми вкъщи (във всяко семейство все пак има проблеми) , проблеми с гаджето ( на всеки му се е случвало да му разбият сърцето или да му е кофти,за нещо което е направил) иии така проблеми,проблеми и пак проблеми и ние незнаем как да ги решим и вместо да поговорим с някого ( родителите ни са вечно заети,защото се мъчат да свържат двата края; а приятелите ни биха ни изслушали на драго сърце,но какво ни биха посъветвали като имат същите проблеми..) И така си изливаме проблемите в агресия.Просто трябва да има някой,който да ни изслушва и най-важното да ни обръща внимание! И спирам вече да пиша романи...
    И с теб съм съгласна И мисля,че трябва да има психолози в училище..Лично аз(не че съм агресивна),но ще хода почти всеки ден

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Аз мисля че агресията се поражда от семейството или от страха към нещо... Но агресията в училище е на лице просто...Има всякакъв вид агресия...физическа, психическа...Пример за психическа-Миналата седмица един фешън от нашия клас ми обяснява-Ама твоя телефон е боклук,защото имаш малко песни...Това е психическа агресия...Аз си замълчах и до там!!!Но ако беше някой по-агресивен от мен...веднага щеше да му скочи, без да се замисли...И тва разделяне в класа...Аве сичко...Има агресия навсякъде...и тя продължава да расте,защото хората зяпат и мълчат!!!Има агресия в семейната среда...в училище...Дори сред приятелите...В Интернет също има...Нашия свят е пълен с агресия...Това ме плаши, знаете ли?

Агресия в училище! То да беше само там. Навсякъде мнозинстово от тийнейджърите са адски агресивни, шумни и нагли. Какви са причините- знам ли... възпитание, манталитет, да не се покажат слаби пред приятелчетата си, енергия, която не избиват за по-полезни неща... Причините са много, и агресията няма да се изкорени.

Агресията я има навсякъде и при младите, и при по-възрастните. Това се дължи най-вече на средата, в която израства младото поколение и на възпитанието. Всичко идва първо от семейството, ако родителите от най-ранна детска възраст не създадът внушение на детето кое е добро и кое е лошо, как трябва да се отнася към околните, след години вече ще е късно. Децата растът в среда обградена от насилие. Ако едно дете всеки ден играе на компютърната си игра, в която пребива и убива хора, и гледа филми пълни с насилие, то приема това за нещо нормално и започва да го прилага в реалността. Много често побойниците са някакви комплексари, които по този начин се опитват да избият комплексите внушени им в ранна детска възраст и търсят надмощие, като не осъзнават, че по този начин стават смешни в очите на другите и ги нараняват. Агресията поражда агресия! Неможе, когато едно дете всеки ден е тормозено от своите съученици, то просто да стои безучастно. Естествено, че и то ще започне да проявява агресия. И когато в училищата заповат да се четът лекции за насилието вече е късно и няма никакъв смисъл. Най-важни са първите седем години и семейната среда. Затова съм благодарна на моите родители за възпитанието, което са ми дали и за това, което съм.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Някой неща само с бой се оправят...

Супер фен
    Мииии има я

И в мен я има
    и в повечето хора я има

...Пример за психическа-Миналата седмица един фешън от нашия клас ми обяснява-Ама твоя телефон е боклук,защото имаш малко песни...Това е психическа агресия...Аз си замълчах и до там!!!Но ако беше някой по-агресивен от мен...веднага щеше да му скочи, без да се замисли...И тва разделяне в класа...Аве сичко...
    И на това ти му викаш психическа агресия!? Леле,в такъв случай не знам какво ще кажеш за някои хора,които търпят много по-сериозни неща(това става пред очите ми)-постоянно засичане,прекъсване на човека,като му казват,че за нищо не става,бутане,блъскане в коридорите,гадни приказки,мърляво отношение...това става пред мен,а ти какви примери даваш,направо налудничево ми изглежда,ама как да е...агресията я има и е породена от вътрешните проблеми на човека-ако имаше повече 'духовни кошчета',щеше да е по-добре.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    По гетата...

Re: Агресията в училище

Цитирай Първоначално написано от Stella_butterfly
    Zdraveite teenove!Mn mi haresva tozi sait i nai-ve4e foruma!Bih iskala da znam kakvo e otno6enieto vi kum agresiqta sred mladite hora i nai-ve4e u4enicite!Smqtate li, 4e q ima i kakvi sa pri4inite za neq?Mn 6te mi pomognete ako izrazite mnenie po vuprosa!MN BLAGODARQ PREDVARITELNO!

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Па насилие има, но не във всички вчилища. В 97мо примерно съм чувал че не е добре да се ходи без голяма компания Но насилието е предимно при малките - 7-8 клас. А и какво искате от хора, израстнали с кечове, разбивания, псувни и всякакви простотии и по цял ден мислят за разни нови игрички с боеве и убийства? Тфа нета е голема промивка принципно...
    Аз съм израстнал сред що годе нормали хора, гледал съм Ну Погоди, Пинко, тримата глупаци...и до там. А и вече не обръщам внимание на идиотщината...
    Както и да е, в моето даскало няма някакви боеве, но като слушам разни дечица как се псуват на майка ми призлява Аз на тяхната възраст ако изтърсех такова нещо пред нашите ставаше много кофти, а сега...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    ...Пример за психическа-Миналата седмица един фешън от нашия клас ми обяснява-Ама твоя телефон е боклук,защото имаш малко песни...Това е психическа агресия...Аз си замълчах и до там!!!Но ако беше някой по-агресивен от мен...веднага щеше да му скочи, без да се замисли...И тва разделяне в класа...Аве сичко...
    И на това ти му викаш психическа агресия!? Леле,в такъв случай не знам какво ще кажеш за някои хора,които търпят много по-сериозни неща(това става пред очите ми)-постоянно засичане,прекъсване на човека,като му казват,че за нищо не става,бутане,блъскане в коридорите,гадни приказки,мърляво отношение...това става пред мен,а ти какви примери даваш,направо налудничево ми изглежда,ама как да е...агресията я има и е породена от вътрешните проблеми на човека-ако имаше повече 'духовни кошчета',щеше да е по-добре.
    Ти слушаш ли ме изобщо...аз казвам, че ако беше някой друг или момче щеше да му скочи на бой...Защото са такива от моя клас!!! Все пак може и да не е вид агресия...НО...тва е лично мнениее Ео

Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Ти слушаш ли ме изобщо...аз казвам, че ако беше някой друг или момче щеше да му скочи на бой...Защото са такива от моя клас!!! Все пак може и да не е вид агресия...НО...тва е лично мнениее Ео
    Трудно ще ми е да те слушам... Ок,аз те разбрах, просто казвам,че има много по-сериозни неща,а това,че тия от твоя клас биха скочили заради такова нещо...ясно ми става колко струват Както и да е. Агресията е кофти нещо и трябва да се борим с нея!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе всичко което не се решава с бой, се решава с много бой.
    тва е положението.
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си