.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Рекламни презервативи LOOP?

nqkoi polzval li gi e? kvo vi e mnenieto..? ne6to pove4e za tqh..?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    По баровете също ги раздава иначе неползвам развани презервативи

Супер фен Аватара на bEbsI
    Доверявам си се на марки като дюрекс..може и да са хубави и тия незнам...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен
    За първи път чувам за тези презервативи.
    Но така или иначе, такива неща не ползвам.

И аз не съм ги чувал но пък от такива рекламни промоций събрах 5 Дурекса и 10 пакетчета лубрикант.

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    И аз не съм ги чувал но пък от такива рекламни промоций събрах 5 Дурекса и 10 пакетчета лубрикант.
    kade ti davat durex za bez pari kaji i nie da namajim

Аз други освен Дюрекс не ползвам...не за друго ама гаджето не иска.Тия презервативи за пръв път ги чувам,а пък и щом са ги предлагали безплатно едва ли е кой знае какво.Ама все пак идеята си я бива...безопасен секс

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Подариха ми такъв за рождения ден.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен ми дадоха Бенетон веднъж, беше от тип изтрий с монета и виж каков има отдолу. Но това, което всъщност ми хареса е, че си беше в картонена кутийка, която побира точно един презерватив и е идеална за портмоне

Град
    Inside the temple
    И в подлеза на НДК ги раздаваха
    Първият, който ползвахме, щипеше и се оказа спукан (добре, че го усетихме на време). Вторият и третият (при изключително внимание от наша страна) не дадоха проблеми. Тва са си баш ония презервативи от по 20-30ст от аптеките, само че на опаковката има логото на Loop.
    When I love, I love.

Град
    v oblacite
    И на мен ми дадоха, но не бих ползвала...Доверявам се само на дюрекс

Да, ползвала съм. Раздаваха ги на аквапарка в Пловдив, заедно с някакви брошурки. Ами не са лошо. Презервативи, като презервативи....Не се скъсаха, не направиха проблем...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Подариха ми такъв за рождения ден.
    Е, кажи добър ли е?Не го ли изпробва?

О.о ама те продават ли се(ако се продават обещавам да купя на гаджето един кашон)...има един(някъде са му го дали...)и си му се кефи много
    П.П.Сетих се,раздаваха ги на Фриирън лууп турнето

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Раздавани лубриканти презервативи и въобще такива неща не ползвам вземам ги ама после ги пълня с вода или се бъзикаме с приятелите Аз си ползвам само дурекс, и спортекс, но при тях трудно намираме размер по-голям от s а нанас друг не ни става в смисъл-гаджето е надарено. Докато от продуктите на дурекс лесно се намират размери. Ползвали сме почти всички видове презервативи но и вас предупреждавам-избягвайте новите зелени кутийкси с мирис на мента! Не само че миришат на мента то и щипят като мента! Половин час съм се подмивала в банята само и само да спре!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Kato bqh na more v Nesebar ima6e edna igra i se razdavaha.Edna moq priqtelka spe4eli reklamen prezervativ i re6i da go polzva s gadjeto i i mi kaja 4e bili dobri.

Да, имам няколко. Пробвахме един. Никакви проблеми нямахме, а другите си седят в шкафчето ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Доверявам си се на марки като дюрекс..може и да са хубави и тия незнам...
    Не са....Късат се супер лесно...имах два такива...единия го ползвах без никви проблеми, освен, че беше малко тесничък и приятелят ми се озори малко, нооо другия...сложихме го, всичко на 6, и още при първия тласък се беше разпорил!Чувала съм, че и на други са им правили подобни изгъзици, така че Дюрекс и може би Спортекс са едни от най-сигурните!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си