- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рекламни презервативи LOOP?
По баровете също ги раздава иначе неползвам развани презервативи
Доверявам си се на марки като дюрекс..може и да са хубави и тия незнам...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
За първи път чувам за тези презервативи.![]()
Но така или иначе, такива неща не ползвам.![]()
И аз не съм ги чувал но пък от такива рекламни промоций събрах 5 Дурекса и 10 пакетчета лубрикант.![]()
![]()
Аз други освен Дюрекс не ползвам...не за друго ама гаджето не иска.Тия презервативи за пръв път ги чувам,а пък и щом са ги предлагали безплатно едва ли е кой знае какво.Ама все пак идеята си я бива...безопасен секс![]()
Подариха ми такъв за рождения ден.![]()
На мен ми дадоха Бенетон веднъж, беше от тип изтрий с монета и виж каков има отдолу. Но това, което всъщност ми хареса е, че си беше в картонена кутийка, която побира точно един презерватив и е идеална за портмоне![]()
И в подлеза на НДК ги раздаваха![]()
Първият, който ползвахме, щипеше и се оказа спукан (добре, че го усетихме на време). Вторият и третият (при изключително внимание от наша страна) не дадоха проблеми. Тва са си баш ония презервативи от по 20-30ст от аптеките, само че на опаковката има логото на Loop.
When I love, I love.
И на мен ми дадоха, но не бих ползвала...Доверявам се само на дюрекс![]()
Да, ползвала съм. Раздаваха ги на аквапарка в Пловдив, заедно с някакви брошурки. Ами не са лошо. Презервативи, като презервативи....Не се скъсаха, не направиха проблем...
Е, кажи добър ли е?Не го ли изпробва?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
О.о ама те продават ли се(ако се продават обещавам да купя на гаджето един кашон)...има един(някъде са му го дали...)и си му се кефи много![]()
П.П.Сетих се,раздаваха ги на Фриирън лууп турнето![]()
Раздавани лубриканти презервативи и въобще такива неща не ползвамвземам ги ама после ги пълня с вода или се бъзикаме с приятелите
Аз си ползвам само дурекс, и спортекс, но при тях трудно намираме размер по-голям от s а нанас друг не ни става
в смисъл-гаджето е надарено. Докато от продуктите на дурекс лесно се намират размери. Ползвали сме почти всички видове презервативи но и вас предупреждавам-избягвайте новите зелени кутийкси с мирис на мента! Не само че миришат на мента то и щипят като мента! Половин час съм се подмивала в банята само и само да спре!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Kato bqh na more v Nesebar ima6e edna igra i se razdavaha.Edna moq priqtelka spe4eli reklamen prezervativ i re6i da go polzva s gadjeto i i mi kaja 4e bili dobri.
Да, имам няколко. Пробвахме един. Никакви проблеми нямахме, а другите си седят в шкафчето ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не са....Късат се супер лесно...имах два такива...единия го ползвах без никви проблеми, освен, че беше малко тесничък и приятелят ми се озори малко, нооо другия...сложихме го, всичко на 6, и още при първия тласък се беше разпорил!Чувала съм, че и на други са им правили подобни изгъзици, така че Дюрекс и може би Спортекс са едни от най-сигурните!Първоначално написано от bEbsI