- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата???
хип хоп много ясно :P
Изгори, за да светиш!
Не разбирам защо точно тези двата стила са дадени за сръвнение?
Няма база според мен...Има хора "емо" и хора "хип-хоп" стайл ,които са готини...така че![]()
поне да беше задал въпроса като хората не да ми сложиш 2 стила и айде аз съм момче и не се обличам нито като "ЕМО" нито като "ХИП-ХОП" аз се обличам като "метълист" заради което съм сии патил де вкали са по мен били са ме само защото не съм от така наречените "ФИЕШАНЧЕТА" такаче първо неможеш да ограничаваш до 1-2 стила защото всеки е уникален, а и какво общо има това в какъв стил се обличаш с това което си отвътре(според мен нищо)![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
все ми е едно другите как се обличат.
axaxa emo tupo hip hop tupo metal tupo![]()
FaShiOniSta (dance)
![]()
![]()
![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
hip hop style e nomer edno vapreki 4e i style emo ne e lo6![]()
хаха, аз съм момче и се обличам напълно нормално - не робувам на никакви стилове !
само да ви разкажа за така наречените фешъни - преди няколко дена съм с един приятел в центъра около попа с колата, и на единственото място за паркиране след спирката за тролея в посока френската гимназия стои един така наречен фешън, ама не мърда, а вижда че се катеря на бордюра - бе седи като пън и му викам през джама "ей педал, махай се от пътя ми бе гей шибан"и оня ми вика "кво бе капут?" е тогава набих спирачките и се каня да слизам с псувня "е са ти ебах майката гейче мазно!" и оня боклук как си плю на петите
баси смешниците са тия фешани - един як бой ще ги вкара в правия път!
пп имам приятели и метъли и рапъри и секви без емо гейове и фешън педали, тея последните не ги понасям -ебати жените, сигурно и гъза си дават![]()
Защо всичко опира до Емо стайл и Хип-хоп стайл... аз лично знам за повече от тея двата стайла... защо всичко опира до емо стайл ? И как така изведн1ж от емомразци се прев1рнахте в емоподражатели, е т'ва не ми е ясно...
и ти си шибан гей, аре чупката че загрозявашПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
има ли човек в този форум, за които за тебе не е гей ?
познавам лично само двама, ама от тия дето не познавам лично не са гейове seizure of power, schnitzer, swastica и т.н.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
ама другите дето са емота, фешъни и така на татъка не са гейове - те са шибани педали!и ти си от тях
![]()
Нито с1м емо... нито с1м фИеш1н нито подражавам на как1'вто и да е било стил..но щом казваш... не ми се спори за глупости и то с човек с по ниска култура от мойта...
е да бе, сега си смени аватара....
и като пишеш с числа за голяма работа ли се имаш или си с по-голяма култура от мен![]()
АЬАХЬ изобщо ми е се тая дали да пища с числа или не... избора си е лично мой... а за аватара да сега го смених защото го бях забравил... казжам не с1м так1в стил... не с1м казал че не ме кефат нали така? Ето пак показваш колко си глупав... не ми се спори с тебе като ти казвам... ти си канален пл1х за т'ва фани мл1кни, жал1к си... !
аре не се обяснявай и кво ме занимаваш с гейския си животец бе? аре живуркай там, от мене да мине...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
аре ве аз сам най готин край на спора
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
истинските emo-та са мн готини особено мацките , но секи си е индивидуален и му отиват различни неща замислете се
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Емооооо,който да слуша хип-хоп![]()
Seki si ima svoi sobstven stil i az ve4e se draznq mnogo nasqkade nakadeto se ob1rna emo a i naistina tva ne e samo stil na obli4ane a i na povedenie. Mnogo 4esto zabelqzvam nqkoi xora u6 sa emo ama slu6at 4alga hip hop i nekvi takiva deto izob6to ne otgovarq na stila a ne e i samo muzikata i drugi ne6ta taka 4e nai dobre e da si s1s sobstven stil a ako podr1java6 nanqkoi podr1javai mu nap1lno ne samo v stila na obli4ane i v1v v1n6niq vid![]()
![]()
![]()
Предпочитам хип-хоп въпреки че не си падам много но...
Бъди себе си..
Нормално, модерно нито емо,нито пък хип хоп някафффф изсулен мн кофтиЛИчНО МОЕ МНЕНИЕ
![]()
еми честно казано истинските емо-момчета не са особено истински момчета за мене...така че ако поставяме така въпроса-определено рап
Не съм избрала момчето си заради стила му. А и нито един от тези два стила не ми допадат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от From Hell
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...