.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Просто да споделя

здравейте и от мен имам рег тук но реших да направя тема като анонимен

Искам да си споделя с вас за нещо което не ми е мн ясно.......с пиятеля ми ходим 4 месеца и всичко е наред обаче от няколко дни насам го забелязвам как става малко по "студен" нз и аз много странно се държи с мен ..има дни в който самомилувки и целувки но има дни в който свякаш съм му безразлична и немога да разбера на каквво се дължи това?!
    той твърди че неможе без мен и мн ме обича но....... е малко по хладен с мен...

преди малко му написах че ми липсва понеже не сме се виждали от 4 дена и той ми отговори "хууууу"

ужасно се чувствам..

Ей, как се бъзикате с момичето Ахаха. Ами, може да има проблеми, кофти дни, недоразумения с родители или просто да се чувства гадно. Всеки си има такива моменти. Дай му време.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Оу,ами аз няма да мога да те посъветвам,защото донякъде и аз съм в същото положение с моя приятел
    Bydi kloun na scenata ma jivota.Smei se kogato syrceto ti plache ot myka i neka nikoi da ne razbere mykata,koqto te kara silno da se smeesh!!!

Голям фен
    Не всичко е цветя и рози .. Но щом не харесваш държанието му ,не му го позволявай ..От мълчание и търпения рядко излиза нещо хубаво ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом си имаш приятел е нормално понякога да има кризи.От друга страна може и да не е криза,незнам,времето ще си покаже.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Не всичко е цветя и рози .. Но щом не харесваш държанието му ,не му го позволявай ..От мълчание и търпения рядко излиза нещо хубаво ..
    Напълно съм съгласна с Atika ! До скоро и аз бях в същото положение... Търпях,прошавах и мълчах.. Най-накрая ми омръзна да бъда онази,която всичко ще забрави и ше продължи да лази в краката на някакъв си мухльо! Писна ми и.. го зарязах! Ще го е** в мизерника... (С извинение за отвратителния израз хаха).

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Нещо си го изнервила сигурно

Поговори с него, кажи му как се чувстваш. Предполагам му е скапано заради нещо/някого и затова се държи така с теб, без да се усеща

Мега фен Аватара на koalka
    Не се съмнявам, че се чувстваш ужасно.Да тръпнеш в очакване да го видиш, а него да не го интересува чак толкова...
    Добре, питай го, щом те обича и не може без теб, защо постъпва така?

Супер фен Аватара на rakiQ
    сигорно не е бил в настроение ........... или и той има някакъв проблем и затова става така ...ще се наредят нещата

Град
    Трявна
    Не му пиши, чакай той да те потърси. Ако не го направи до няколкко дни, всичко е ясно!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Прочети тази статия http://www.teenproblem.net/s/1346.html

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mislila li si v/u variqnta 4e si ima druga?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

вероятно още ти няма доверие за да споделя прекалено с теб, аз съм със същия тип човек, според мен е бил нараняван от това прекалено доверие, което е имал сигурно в предишни връзки.. и сега с теб иска да се почувства по- сигурен за да започне да споделя.. имай търпение.. споделяй му повече за себе си и не обръщай внимание на тази негова черта, това просто е нещо като предпазна обвивка... с течение на времето ще свикне с теб ще се почувства сигурен, ще те почувства близка и ще започне да споделя повече успех...
    А колкото до тва за по- долните мнения на останалите... не мисля че си има друга момчето, просто е такъв тип характер, не си втълпявай глупости без да си сигурна!!! ТЪРПЕНИЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си