предварително се извинявам че пускам поредната тъпа тема но имам нужда от съвет от хора който виждат всичко през моите очи и не налагат мнението си за хората в съветите си...
ами значи...акоро започнах да се събирам с един мой много добър стар приятел...преди много време той и едно момиче също моя добра приятелка се зарибяваха,но нищо не стана...както и да е...той пожела да я види и ми предложи да ме запознае с негов приятел който бях виждала няколкоп пъти,но не познавах официално..съгласих се...излизахме 5 дни подред..и това момче ужасно много ми хареса,доста отдавна не бях се отдавала на чувства ако мога да ги нарека така защото още обичам момче от предишна връзка..и чесно казано след такава голяма почивка (година и половина) ми е някакси странно...незнам точно какво да направя рано ли е да му го казвам и как точно да го направя...а междудругото това момче скоро е завършило връзка със продължение една година и вече няма големи чувства към бившата си приятелка,но тя още го търси и има и някаква възможност да се съберат според мен макар,че той твърди че не го иска...и така аз се чувствам не на място когато искам да постигна нещо с човек който до някаква степен е ангажиран с нещо което същност е приключило,но може и да продължи...пък и самата аз както споменх отдавна не съм обръшала внимание на момче...и супер е тъпо,но се надявам някой да ме разбере и макар че проблема ми е като на 10 годишно дете за мен наистина е...сериозно
благодаря предварително