- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- попърс ???
kajete mi vsi4ko kakvoto znaee za tva..znam samo 4e e afrodiziak..ama ako mojete da mi kajete ot kude moga da go namerq i kolko struva she sum vi mnogo blagodarna ..aa i kvi sa vi vpe4atleniqta ako ste opitvali![]()
no exit
От някой сексшоп и е около 20 лв и нагоре ..Впечетления.. завизи си от попърса , замайва за няколко минутки ..
Маце, ако имаш проблеми с възбуждането, или смени партньора, или отиди на лекар. Какво сте се вманиачили в афродизиаци?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За мен от миризмата му. майко, като го подуша - полудвам. Все пак миризмата си е най-естествения афродизиак на света.
ем казаха ти от къде да си го купиш а ина4е превъзбуждаш се малко да замайва за малко,но не е кой знае какфо![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
Az pak sam smurkala popursopredeleno nqma su6tiq efekt kato kogato go pomiri6e6 samo ....
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
след всяко шмъркане на попърс съм падала на земята от смях
много се бяхме налъхали с приятели![]()
Собственост на Canis_Dirus
mi....pravilnata mu upotreba e mn vajna,trqq da sedi v staqta edi kolko si vreme predi sex ala-bala,zanimavka e,az sam mirisala napravo ot 6i6enceto,no ne mi podeistva po nikakav na4in,osven 34e me izkefi samiq mu miris![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и аз само съм лъхала и ме кефи много .. ама много малко държи да му се незнае.. а секс не съм правила ,но ми се иска много
Love you Kris !!!
не ме кефи![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
25-30лв.. аптеки и секс шопове..
иначе е пълен ташак.. замайва те за 3-4 минути.. лично на мен не ми харесва..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !