- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще ми стане нещо?
значи с приятеля ми понякога(по-рядко де) правим анален секс,обаче аз predi 1 месец някаде имах хемороиди(не бяха от секса)ина4е ми минаха бързо.сега ми се прави пак такъв секс ,на него съшо ,но не сам му казала за проблема мичудя се да го направиме ли както по старо му ?дали ще ми стане нещо ?моля ви дайте съвет!
[-o<
Защо първо не се посъветваш с лекар и после да действаш...![]()
Е кво ше каже на доктора?
-Докторие, гажито ми иска ме резне в гъзо а аз имам хемороидии, може ли да ме бодне?
Щот нали първо е секса после здравето! ...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Иди на доктор пък после прави анален секс колкото си искасш!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да, за съжаление в днешно време е така... и после си патят...Първоначално написано от bEbsI
![]()
Хемороиди от анален секс не могат да се появят! Хемороидите представляват заболяване - дисплазия на съдовия епител на вените от хемороидалния плексус (разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса.). С други думи, причините са в клетъчните промени на кръвоносните съдове на хемороидалните вени. С или без анален секс, когато следва да се появят, те се развиват! Иначе, анален секс можеш да правиш и при наличие на хемороиди, които не кървят, стига да има добра смазка. Чел съм дори, че това си е един вид масаж на съдовете, който спомага за подобряване на еластичността на съдовата стена.![]()
Честно ти казвам, от това мнение направо ми сеПървоначално написано от swords1010
![]()
Пфф много знаеш беПървоначално написано от swords1010
=D>
Ами, от това например, да правиш анален секс и да имаш хемороиди...Първоначално написано от swords1010
![]()
За мен пак си остава гнусно...![]()
Бе не ги слушай тез дето ти се подхилкват иди си на доктор и си оправи проблема!
Какво си щял да кажеш няма значение няма срамни неща, особенно щом става за човешкото тяло![]()
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-